Graag de Luchthaven Manier Rugzak Hands-On: Mobile Tech Tas voor de Luchthaven en de Stad

0
38

Door

Kevin Lee
|
September 22, 2010 12:31 pm

  • MEER

Graag de Luchthaven Manier rugzak zorgt ervoor dat u en uw uitrusting op de weg. Het zet notebook bescherming, maar kan je door de beveiliging van de luchthaven een beetje sneller.

Deze tas is ruim laptop compartiment–opvang voor onze forse 16-inch Toshiba Satellite a665 volgen met ruimte te sparen–bewaard onze notebooks vastgebonden, verheven, en aan alle zijden beschermd, alleen de manier waarop we dat willen. Binnen vindt u ook twee vakjes voor de kleinere artikelen, beide waren gevuld met een overvloed van dichtbij kunnen Klittenband en ritssluiting zakken, waaronder twee groot genoeg om een notebook power brick. De Luchthaven heeft een speciaal gevoerde pocket voor telefoons of MP3-spelers, maar het mist een speciale koptelefoon-poort voor het uitvoeren van de hoofdtelefoon draad al. De rugzak beschikt niet over een full size cargo gebied binnen, dus niet op rekenen met behulp van deze tas tot tas een verandering van kleding of van een hoop extra spullen. In de plaats daarvan de belangrijkste opslagplaats deelt de ruimte met het laptop compartiment en is alleen aangesteld door sommige polyester en nylon in de breedte.

De Luchthaven Manier is bedoeld om de weg te raken, en Scherp is gegaan tot het uiterste om het zo duurzaam mogelijk. De buitenkant is waterafstotend polyester shell met meer dan genoeg stiksels en gerecycleerd aluminium band sluitingen. De rugzak is conform TSA, het maken van tochten door de veiligheid van de luchthaven gemakkelijker door het overslaan van het gedoe van het verwijderen van een notebook uit de tas. In plaats van de tas kan splitsen open het verlaten van het laptop compartiment aan de ene kant en de rest van de zak op de andere, klaar om te gaan door een x-ray machine.

Een grote rugzak, de Luchthaven Manier maatregelen op 11,5 x 20 x 8 cm, maar het is echt niet zien terwijl we dragen het allemaal te wijten aan het afslanken half dome vorm. Zijn genoeg licht op 2,7 kilo, plus de gewatteerde rug en schouderbanden maakte het prettig om te dragen. De stedelijke two-tone ontwerp wordt gevormd door de bochten en rubber strips. De zware onderkant sport een aantal van dezelfde gerecycleerd rubber dat Scherp is gebruikt in hun schoenen.

Deze rugzak is verkrijgbaar in drie kleurencombinaties, met inbegrip van Zwarte Olijf en Roest (zoals hierboven getoond), Zwarte en Donkere Schaduw, en Waar de Marine en van de Donkere Schaduw. De Luchthaven Weg gaat voor $130 met een gratis garantie van een jaar en kan worden gehouden over op Scherp.