Fikk Spillet? Acer Aspire AS8943G Har 2GB ATI Grafikk-Kort

0
50

Av

Mark Spoonauer, LAPTOP Editor in Chief

|
September 26, 2010 08:01 pm

  • MER

Det var ikke så lenge siden at det å ha 1 gb dedikert videominne var et soleklart tegn på at notebook hadde alvorlige spillet. Vel, Acer har økt anten med Acer Aspire AS943G. Dette 18.4-tommers multimedia dyret er en av de første bærbare pc til sport ATI Mobility Radeon 5850 grafikk, komplett med 2 gb minne. Det betyr at du kan telle på en hel eye candy på at 1080p kant-til-kant-glass-skjerm. Takket være denne GPU, kan du spille de nyeste DX11 spill på den høyeste innstillingen, enten du prøver å styre verden i Civilization V eller gjøre din mark i The Lord of The Rings Online.

Den 8943G har 4 gb eller 8 gb vanlig RAM, pluss en Core i7-prosessor og harddisk på 500 gb. Som 8934G vi gjennomgått, dette erstatning for stasjonær pc deler den samme elegante design i metall, inkludert en dual-mode touchpad som har innebygd media styrer fem høyttalere med Dolby surround-lydsystem. Vi håper bare at det trådløse kortet fungerer bedre enn sitt predecssor, som ikke kunne opprettholde en tilkobling. (Vi er i ferd med å teste en oppdatering på som bærbar pc).

Den AS8943G starter på $1,499. Stay tuned for en full gjennomgang.

Forfatter-Bio

Mark Spoonauer

Mark Spoonauer, LAPTOP Editor in Chief
Ansvaret for den redaksjonelle visjon for Bærbare pc Mag og Tom ‘ s Guide, Mark Spoonauer har vært sjefredaktør i BÆRBARE pc-siden 2003, og har dekket teknologi for nesten 15 år. Mark snakker på-tasten tech industrien hendelser og gjør regelmessig media opptredener på CNBC, Fox og CNN. Mark var tidligere anmeldelser redaktør i Mobile Computing, og hans arbeid har dukket opp i Wired, Popular Science og Inc.
Mark Spoonauer, LAPTOP Editor in Chief