Acer Aspire AS5745DG Gjør 3D Vision for Mindre Enn en stor

0
51

Av

Mark Spoonauer, LAPTOP Editor in Chief

|
September 26, 2010 08:01 pm

  • MER

Acer har gjort et navn for seg selv i USA ved undercutting prisene på andre bærbare beslutningstakere, og selskapet er å gjøre det igjen med en 3D-notebook som vil selge for hundrevis mindre enn konkurrentene når det lanseres i slutten av oktober. Utstyrt med Nvidias 3D Vision-teknologi, Aspire AS5745DG har en høy-ytelse 120 MHz skjerm og active shutter-briller for å levere en fengslende opplevelse for spill, filmer og mer. Andre 3D Vision bærbare datamaskiner koste rundt $1,500.

Dessverre, du får ikke en Blu-ray-stasjon til denne prisen, men denne 15-tommers laptop inkluderer Acer Arcade Deluxe programvare for å konvertere 2D-bilder til 3D med et klikk. En Core i5-prosessor og Nvidia-Ge Force GT 420M grafikk gi AS5745DG nok av muskelen, og du får 500 GB ledig plass på harddisken. En med 1,3 MP HD-webkamera, 4 USB-porter, og 9-cellers batteri runde ut specs. Gitt, $999 er ikke billig, men denne bærbare bringer stereoskopisk 3D nærmere mainstream.

Forfatter-Bio

Mark Spoonauer

Mark Spoonauer, LAPTOP Editor in Chief
Ansvaret for den redaksjonelle visjon for Bærbare pc Mag og Tom ‘ s Guide, Mark Spoonauer har vært sjefredaktør i BÆRBARE pc-siden 2003, og har dekket teknologi for nesten 15 år. Mark snakker på-tasten tech industrien hendelser og gjør regelmessig media opptredener på CNBC, Fox og CNN. Mark var tidligere anmeldelser redaktør i Mobile Computing, og hans arbeid har dukket opp i Wired, Popular Science og Inc.
Mark Spoonauer, LAPTOP Editor in Chief