5 Vigtige Tips, Amazon Kindle-Ejere Bør Vide

0
33

Ved

K. T. Bradford
|
September 22, 2010 10:39 am

 • MERE

Selv om Amazon ‘ s Kindle ved første øjekast synes at være en enkel enhed, der har funktioner, som du måske ikke har opdaget endnu. For eksempel, du vidste, at du kan købe bøger fra butikkerne andre end Amazon for din Kindle (som eBooks.com, Diesel-ebooks.com og eHarlequin.com)?

At sideloade MOBI-format e-bøger og dokumenter, skal du forbinde din Kindle til din PC via USB. Vent til din maskine til at genkende den nye enhed. Det vil blive vist, indtil Min Computer i Enheder Med Aftageligt Storage area. På Mac OS X-maskiner vil det blive vist på skrivebordet som en kørsel. Dobbelt-klik for at få adgang til de filer og mapper på din eReader. Derefter skal du blot trække og slippe dem i mappen dokumenter på Kindle.

Vi vil vise dig, hvordan du får mest ud af din eReader, uanset om det er frisk fra kassen, eller du har brugt det så længe Eat, Pray, Love har været på bestseller-listen. Find vigtige Kindle tips nedenfor.

Slippe af billedet brænde ved at opdatere siden.

Som CRT skærme af gamle, eInk skærm på Kindle lider til tider under billedet brænde, når du forlader den samme skærm på det alt for længe. Hvis der gør, så efterlader spor af ord eller billeder, så fortvivl ikke, du ikke har ødelagt skærmen. Bare opdater skærmen ved at trykke på Alt + G på Kindle keyboard.

Image credit: Bruger schex86 på mobileread.com

Spare på batteriet.

Da eInk skærm ikke bruge en masse juice, din Kindle kan vare i flere dage på en opladning. Stadig, der er tidspunkter, når batteriet kan dræne hurtigt, som regel på grund af den trådløse radio. Hvis du er i et område, hvor den integrerede 3G-teknologi kan ikke finde et signal på et fly, eller i et område med lav eller ikke-eksisterende 3G-dækning—radio vil hele tiden søge efter én, således at dræne batteri meget hurtigere. Hvis du vil aktivere trådløse slukket, skal du trykke på Menu > Trådløs Off. Eller du kan henvende Kindle helt ud ved at holde power slide til højre for omkring fem sekunder, indtil skærmen bliver tom.

Oprette noter og fremhæve passager.

Opdateringer til Kindle software bragt velkommen funktionalitet til noter og fremhævelser funktioner. Brugere kan nu tilføje dem til PDF-filer og bøger, så du kan dele dem, noter med venner.

Bemærkninger:

 • Brug joysticket eller 5-vejs-controller for at flytte markøren til hvor du ønsker at tilføje en note i teksten.
 • Begynder at skrive om Kindle-tastatur, som vil automatisk få de noter vindue.
 • Når du er færdig, skal du trykke ned på joysticket/controller til at fremhæve en af følgende valgmuligheder: Annullere, Klart, Gemme Og Dele eller Gemme.

Højdepunkt:

 • Flyt markøren til den tekst, du ønsker at begynde at fremhæve, og tryk derefter på midten af joystick/controller (som hvis du skulle vælge en indstilling). Markøren vil drejning til højre.
 • Flytte markøren til højre til at vælge en lille passage eller ned for at vælge en linje ad gangen.
 • Klik på joysticket/controller igen for at stoppe med at fremhæve eller Tilbage-knappen for at annullere.

Image credit: ereaderchat.com

Gemme og dele noter og fremhævelser.

Amazon giver brugerne adgang til noter og fremhævede passager online på kindle.amazon.com og gennem desktop software til Pc ‘ er eller Mac-computere. Men du kan få fat i en almindelig tekst kopi af alle notater og højdepunkter på én gang.

Spar:

 • Tilslut din Kindle til din computer via USB.
 • Naviger til mappen dokumenter og kopier MyClippings.txt filen på din computer. (Denne simpel tekst fil, vil en liste over noter, og fremhæver i den rækkefølge, de blev oprettet.)

Hvis du er en social-læser, Kindle gør det nu nemt at dele dine passager og annotationer med dine venner via Facebook og Twitter. Men der er begrænsninger i begge tilfælde. Noter du dele til internettet er begrænset til 120 tegn (har plads til et link til bogen og #kindle hashtag). Gemte noter ikke har denne grænse og er stadig synlige via online Kindle-interface, men ikke til andre. Fælles passager kan være meget længere, men ligegyldigt hvor meget, du vælger, vil linket vis kun omkring 460 tegn til dine venner.

Dele:

 • Først, skal du gå til Menu > Indstillinger > Sociale Netværk til at oprette og administrere dine profiler i sociale netværk.
 • Når det er gjort, når du opretter en ny note i en bog eller fremhæve en passage, Kindle vil give dig mulighed for at dele den på Facebook eller Twitter.

Søg i ordbogen, Google, Wikipedia og mere fra i en bog.

Du behøver ikke at forlade den bog, du læser for at få adgang til Kindle browser og ser op på ord eller sætninger via online-ressourcer.

 1. Flyt markøren et vilkårligt sted i bogen og begynde at skrive. Noter vindue vil poppe op.
 2. I stedet for at vælge en af de fire muligheder, du ser som standard, klik på joysticket/controller ned én gang, derefter til højre for at få adgang til søgning valg: Ordbog, Finde, Google, Mine dele, Lagre eller på Wikipedia.
 3. Du vælger Google eller Wikipedia, vil lancere Kindle browser.