5 Essentiële Tips Voor Elke Barnes & Noble Nook Eigenaar Moet Weten

0
28

Door

K. T. Bradford
|
September 24, 2010 11:19 am

 • MEER

Onlangs hebben We laten u in op onze essentiële tips voor de Amazon Kindle en nu is het de Barnes & Noble Nook ‘ s aan de beurt. Ontdek de nieuwe functies van de Nook, die u misschien niet kent. Bijvoorbeeld, wist u dat u kunt lezen eBooks van uw lokale bibliotheek op het Hoekje? Of dat u kunt lenen van eBooks op je vrienden?

Lees hieronder verder voor tips over het krijgen van het meeste uit uw Nook eReader.

Lees e-boeken in de winkel.

Met de nieuwste Nook software-update, Barnes & Noble gaf gebruikers de mogelijkheid om eBooks te lezen, terwijl in de fysieke winkels. Niet alle eBooks hebben deze functie is ingeschakeld, maar de verkoper vertelde ons dat de meerderheid van hun online catalogus is beschikbaar op tijd. Gratis te lezen is beperkt tot een uur per dag, maar dat is genoeg tijd om een voorproefje te krijgen dan de gratis monster pagina ‘ s de meeste boeken bieden. Sommige omslaan van de pagina duurt een beetje langer bij het lezen van in de winkel, zoals de Nook laadt alleen een paar pagina ‘ s tegelijk. Anders krijg je dezelfde leeservaring als je zou van een boek je eigen.

 • Ga naar een B&N retail-locatie, en tik op de Winkel-icoon op je Nook. Zodra de eReader merkt het binnen bereik van de Wi-Fi-signaal, het zal verbinden; en een B&N logo zal verschijnen aan de bovenkant van het scherm.
 • Zoeken in de eBook store vind de titel die u wilt lezen en tikt u op het scherm met Details.
 • Als het boek beschikbaar is, een van de opties op het LCD-scherm wordt Gelezen worden In de Winkel. Raak deze te downloaden van het boek voor te lezen.

Het beheren van uw bibliotheek online.

Als je eBook-bibliotheek krijgt een beetje onhandig en moeilijk te beheren van de Nook zelf, u kunt via uw BN.com account interface. Vanuit hier kunt u kiezen welke boeken archiveren (winkel online, maar niet op de Nook) of helemaal verwijderen. U kunt ook de aankoop van titels hier en synchroniseren van uw Nook of smart phone app later.

Uitlenen van boeken aan vrienden.

Momenteel is de Nook is de enige eReader die gebruikers in staat zal stellen om te lenen van de DRM van eBooks aan andere mensen, maar alleen degenen met een Barnes & Noble account en voor boeken met deze functie is ingeschakeld (ongeveer de helft van de catalogus). En nu kunt u gebruik maken van de LendMe functie op de apps voor de iPad, iPhone en Android-apparaten in aanvulling op de Nook. De uitleentermijn duurt 14 dagen, dan is het boek automatisch terug naar de eigenaar. Er is één addertje onder het gras: Je kunt lenen van een boek slechts één keer, en je niet kan sturen naar een tweede vriend of re-lenen het weer. Zo kiezen die u leent zorgvuldig.

 • Hoogtepunt van het boek dat u wenst te lenen van binnen in de bibliotheek en selecteer “View item details & opties”.
 • Als het boek is uitleenbare, ziet u een optie om te lenen op de lijst.
 • Selecteer een bestaande vriend/contactpersoon in de lijst, of voer het e-mailadres van de persoon die je bent kredietverlening aan. Als die persoon een bestaande Barnes & Noble/Nook account, het gebruik van dat e-mailadres. Als ze niet, de boekhandelaar zal hen aanzetten om een account te maken om het boek te lezen.
 • Tik op Verzenden > om te Bevestigen, het verzenden van de LendMe verzoek om uw contact. De ontvanger heeft zeven dagen de tijd om het accepteren van het boek.
 • Na de 14-daagse looptijd van de lening is, of na de aanbieding loopt af in zeven dagen, het boek zal beschikbaar zijn in uw bibliotheek automatisch opnieuw op.

Het laden van de openbare bibliotheek boeken.

Bibliotheek systemen in het hele land zijn nu uitlenen van eBooks in aanvulling op fysieke en kunt u lezen velen van hen op je Nook als een van Sony ‘ s nieuwe eReaders en Kobo-apparaat. Echter, dit niet geldt voor de Kindle of iPad. Uw lokale bibliotheek specifieke instructies voor het zoeken en downloaden van eBooks van hun systeem, maar hier zijn de eenvoudige stappen en tips die van toepassing zijn op de meeste bibliotheken:

 • Maak een gratis account aan Adobe.com dan download en installeer Adobe Digital Editions-Software van www.adobe.com/products/digitaleditions.
 • Het machtigen van je PC (‘Bibliotheek’ > ‘ machtiging Computer) met behulp van de Adobe-ID die u hebt gemaakt.
 • Sluit uw Nook op uw computer via USB. Een pictogram voor het apparaat verschijnt in de rechter zijbalk van de Digitale Edities venster, en de software wordt u gevraagd om toestemming voor de eReader.
 • EBooks downloaden van uw lokale bibliotheek in het EPUB-formaat.
 • Klik op Bibliotheek > Item Toevoegen Aan Bibliotheek, en navigeer naar de map waarin u het geleende eBooks. Nu zullen ze verschijnen in de bibliotheek op het gebied van Digitale Edities.
 • Sleep de cover van het boek over de Nook-pictogram en sleep deze keer zie je de groene ” + ” – teken naast de cursor pijl.
 • Koppel de Nook, ga dan naar ‘Mijn Bibliotheek’ > Mijn Documenten Weergeven. Hoewel de titels van uw lokale bibliotheek zijn de boeken, de Nook zet niet–Barnes & Noble bestanden in de map Mijn Documenten.
 • Met een aantal bibliotheek-systemen, het Adobe Digital Editions bibliotheek verschijnt er een banner op de cover van uitgeleende boeken die aangeeft hoeveel dagen je nog hebt in de lening.
 • Zodra uw lening periode voorbij is, zult u niet in staat zijn om toegang tot het eBook. En wanneer u verbinding met uw PC opnieuw ADE zal het automatisch verwijderen van het boek van de Mijn Documenten-notering.

Voeg uw eigen foto ‘ s aan de screensaver.

Net als de Kindle, Nook geeft een roterend rooster van de beroemde auteur afbeeldingen standaard wanneer je de eReader om te slapen. Maar de Nook gebruikers in staat stelt om te veranderen van de afbeeldingen om de drie vooraf geladen groepen en geeft u de mogelijkheid voor het uploaden van uw eigen. Voeg je favoriete covers van boeken, foto ‘ s van uw kinderen, of iets anders wat u besluit.

 • Maak een map voor de afbeeldingen die u wilt gebruiken op uw computer. De naam iets herkenbaar als “Mijn Kinderen” of “Foto’ s Van Parijs” want dit is de naam die zal verschijnen op de Nook.
 • Voeg foto ‘ s in JPEG-of PNG-indeling in de map. Opmerking: voor het beste resultaat, bijsnijden of de grootte van de afbeeldingen om 600 x 800 pixels, zodat ze vullen het scherm. Geen noodzaak om ze zwart op wit—de Nook zal dat voor je doen. Hoe hoger de dpi, hoe beter.
 • Sluit de Nook via USB op uw computer, navigeer dan naar de map die u hebt gemaakt.
 • Slepen en neerzetten in de map met uw foto ‘ s in Mijn Screensavers.
 • Verbreken van de verbinding en ga naar Instellingen > Weergave > Screensaver op het Hoekje en zie je de namen van de folder(s) die u hebt geüpload op de lijst van opties.
 • De Nook zal een afbeelding kiezen in willekeurige volgorde uit de geselecteerde map weer te geven. Voor meer controle, maakt u meerdere mappen met verschillende types van afbeeldingen.