5 Essentiële Tips Amazon Kindle Eigenaren Moet Weten

0
45

Door

K. T. Bradford
|
September 22, 2010 10:39 am

 • MEER

Hoewel de Kindle van Amazon op het eerste gezicht lijkt het een simpel apparaat, maar heeft ook functies die u misschien niet nog ontdekt. Bijvoorbeeld, wist u dat u kunt kopen van boeken uit andere winkels dan Amazon voor de Kindle (zoals eBooks.com, Diesel-ebooks.com en eHarlequin.com)?

Te sideloaden MOBI formaat eBooks en documenten, moet u uw Kindle aan op uw PC via USB. Wachten voor uw machine herkent het nieuwe apparaat. Het zal worden weergegeven totdat Mijn Computer in de Apparaten Met Verwijderbare Opslagruimte. Op de Mac OS X-computers wordt deze weergegeven op het bureaublad als een drive. Dubbel-klik om toegang te krijgen tot de bestanden en mappen op uw eReader. Dan gewoon slepen en neerzetten in de map documenten op de Kindle.

We tonen u hoe u het meeste uit uw eReader, of het nu vers uit de doos, of je hebt gebruik het zo lang als Eat, Pray, Love is op de bestseller lijst. Vinden essentieel Kindle tips hieronder.

Zich te ontdoen van het beeld branden door de pagina te vernieuwen.

Net als CRT-monitoren van de oude, de eInk-display op de Kindle soms last van image branden bij het verlaten van het scherm op het te lang. Als daarmee laat sporen van woorden of beelden, maak je geen zorgen, je hebt het niet verpest het display. Net vernieuwt u het scherm door te drukken op Alt + G op de Kindle keyboard.

Image credit: Gebruiker schex86 op mobileread.com

Levensduur van de batterij.

Sinds de eInk-display maakt geen gebruik van een veel sap, uw Kindle kan dagen duren op een lading. Nog steeds zijn er tijden wanneer de batterij kan afvoer snel, meestal ten gevolge van de draadloze radio. Als je in een gebied waar de geïntegreerde 3G-technologie kan niet vinden van een signaal op een vliegtuig, of in een gebied met lage of niet-bestaand 3G-dekking—de radio zal zoeken constant naar één, dus het aftappen van de batterij veel sneller. U schakelt de draadloze uitschakelen, drukt u op Menu > Draadloos Uit. Of u kunt de Kindle volledig uit te schakelen, houdt u de power slide naar rechts voor ongeveer vijf seconden ingedrukt totdat het scherm leeg is.

Het maken van aantekeningen en het markeren van passages.

Updates voor de Kindle software gebracht welkom functionaliteit om notities en markeringen voorzien. Gebruikers kunnen nu toevoegen aan PDF-bestanden en boeken, en deel notities met vrienden.

Opmerkingen:

 • Gebruik de joystick of 5-way controller om de cursor te verplaatsen naar waar u wilt toevoegen van een opmerking in de tekst.
 • Begin met het intypen op de Kindle keyboard, die automatisch het opmerkingen venster.
 • Zodra u klaar bent, drukt u op de joystick/controller markeer een van de opties: Annuleren, Wissen, Opslaan & Delen of Opslaan.

Hoogtepunt:

 • Verplaats de cursor op de tekst die u wilt starten te markeren en druk dan op het midden van de joystick/controller (alsof u het selecteren van een optie). De cursor zal iets schuin naar rechts.
 • Verplaats de cursor rechts voor het selecteren van een kleine passage of omlaag om met één regel tegelijk.
 • Klik op de joystick/controller opnieuw om te stoppen met het benadrukken of de Terug-knop om te annuleren.

Image credit: ereaderchat.com

Het opslaan en delen van notities en markeringen.

Amazon geeft gebruikers toegang tot notities en gemarkeerde passages online op kindle.amazon.com en via de desktop-software voor Pc ‘ s of Macs. Echter, kan je een tekst kopiëren van alle notities en markeringen in een keer.

Opslaan:

 • Sluit de Kindle op uw computer via USB.
 • Navigeer naar de map documenten en kopieer de MyClippings.txt bestand op uw computer. (Dit eenvoudig tekstbestand lijst notities en markeringen in de volgorde waarin ze zijn gemaakt.)

Als je een sociale reader, de Kindle nu maakt het makkelijk om te delen favoriete passages en meldingen met uw vrienden via Facebook en Twitter. Maar er zijn grenzen in beide instanties. Notities u delen op het web zijn beperkt tot 120 tekens (waardoor er ruimte voor een link naar het boek en de #kindle hashtag). Opgeslagen notities niet over deze limiet, en zijn nog steeds zichtbaar via de online Kindle-interface, maar niet voor anderen. Gedeelde passages kunnen veel meer, maar maakt niet uit hoeveel je markeer de link alleen rond 460 tekens naar je vrienden.

Delen:

 • Ga eerst naar Menu > Instellingen > Sociale Netwerken instellen en beheren van uw sociale netwerken profielen.
 • Zodra dat is gebeurd, wanneer u een nieuwe notitie maken in een boek of het markeren van een passage, de Kindle zal bieden u de mogelijkheid om te delen op Facebook of Twitter.

Zoeken in het woordenboek, Google, Wikipedia, en meer vanuit een boek.

Je hoeft niet om het verlaten van het boek je aan het lezen bent om toegang te krijgen tot de Kindle browser en het opzoeken van woorden of zinnen via online bronnen.

 1. Verplaats de cursor ergens in het boek en begin te typen. De opmerkingen pop-up venster.
 2. In plaats van te kiezen voor één van de vier opties je ziet standaard, klikt u op de joystick/controller eenmaal beneden, dan naar rechts om toegang te krijgen tot het zoeken instellen van opties: Woordenboek, Zoek, Google, Mijn telefoon, in de Winkel of Wikipedia.
 3. Het kiezen van Google of Wikipedia, zal de lancering van de Kindle browser.