10 Manieren om een Notebook te Kijken Goedkope

0
31

Door

Avram Piltch, LAPTOP Online Editorial Director

|
September 23, 2010 02:41 pm

  • MEER

Elk jaar op LAPTOP, testen we honderden verschillende notebooks. Dat is honderden toetsenborden te typen op, touchpads tot een beroerte, knoppen in te drukken, en de webcams te kijken. Na het spelen met zo veel systemen in de loop van de jaren heb ik een goed gevoel van wat maakt een notebook voelen als een premium product en wat moet een koper pauze.

Veel notebooks met deze kwesties zijn nog steeds goede producten, en ik zal zelfs aanraden een aantal van hen. Echter, ik ben verbijsterd dat er om op te slaan een paar centen veel fabrikanten besluiten om te bezuinigen op uw kosten. Hier zijn enkele van de meest flagrante overtredingen.

1. Het Buigen Van Toetsenborden

Wanneer u typt, moet u een rock-solid surface onder uw vingers, zodat er niets schreeuwt bargain bin zoals een toetsenbord dat gespen onder de kracht van uw toetsaanslagen. Het echte probleem hier is dat de fabrikant niet de moeite om een sterke plaat onder de toetsen.

Of de notebook kost $400 of $4,000 er is gewoon geen excuus voor. Ik niet schelen als je nodig hebt om giet het cement in het chassis tijdens de productie, blijf gewoon op mijn toetsenbord uit te buigen.

2. Inferieure Kwaliteit

Zachte of losse deksels wastafel laptops. Tenzij je de aanschaf van een zakelijke notebook, moet je niet veel verwachten in de weg van duurzaamheid. Nog steeds, je hebt te raden een systeem waarvan de deksel depressief en maakt rimpelen geluid maakt wanneer je hem oppakt. Hoe is die laptop gaat houden als u merkt dat dit type fout, vers uit de doos?

Notebook-makers moeten huren Inspecteur #12 te doen kwaliteitscontrole in de fabriek.3. Springless Geheugenkaart Lezers

Zelfs ‘s werelds goedkoopste digitale camera’ s SD-kaart slots met de lente sloten waarmee de kaarten om de module stevig aan. Echter, de laatste tijd hebben we gemerkt dat sommige dure laptops met een memory-lezers die geen uitwerpveer en houd de kaart hangen van het chassis. Een verkoper was eerlijk genoeg om ons te vertellen dat ze geld besparen door het weglaten van de veer mechanisme. Lame!

4. Faux Metalen Materialen

Hoeveel zou het eventueel kosten voor de aankoop van echt aluminium voor uw chassis? Ze gebruiken de dingen in folie voor God ‘ s sake! Maar toch, we hebben gezien een aantal notebooks met een geborsteld kunststof oppervlakken of faux chromen accenten. Echte metal maakt een statement, maar metallic-gekleurde plastic maakt een nog sterkere verklaring: dat je probeert te misleiden uw klanten.

5. Ondermaatse Webcams

Deze dagen, webcams zijn standaard (of moet ik zeggen ondermaatse) op elke notebook. Zo zijn er veel leveranciers bezuinigen door alleen de 0,3-megapixel sensors of degenen die niet kan omgaan met overdekt tl-verlichting. Waarom niet eens meer de moeite de bundeling van een camera als de andere Skype-beller kan amper mijn gezicht als ik zit onder direct licht? Zijn fabrikanten rekenen op mij niet op te merken of gewoon een opmerking over mijn uiterlijk?

6. De lege Ruimte Tussen de Basis en het Deksel

Het gebruik van een notebook dient te worden een meeslepende ervaring, maar hoe lang kan je blijven bezig te houden als je het zien van uw eigen knieën door een gat in het chassis? Wanneer geopend, veel notebooks hebben een afleidende ruimte tussen de ring en de basis. Op sommige netbooks, de ruimte tussen de deksel en het dek is groot genoeg om een pen of een kind vingers door. Wat deze lege ruimte die tegen mij zegt is dat de fabrikant 1) geprobeerd om te besparen op kunststof met behulp van lucht of 2) kan niet worden gehinderd om het maken van een goede scharnier ontwerp. Één van beide manier, het is het ultieme teken van slordigheid.

7. Pop-Up Crapware Advertenties

Zoals armoede, criminaliteit, oorlog en belastingen, crapware zal waarschijnlijk altijd bij ons. Het is gewoon te rendabel is voor de leveranciers van voorbelasting proeven van antivirus software, games, en andere dingen die je op je notebook. Echter, de meeste van de tijd, kunt u ervoor kiezen om het negeren van dingen die je niet wilt door het raken van de Me Later Herinneren knop of gewoon niet op te starten. Andere tijden, echter, heb je een stuk van trialware dat zal geen nee voor een antwoord.

Het ergste voorbeeld is Carbonite Back-up (zie afbeelding rechts), die gebruikmaakt van een permanente advertentie die verschijnt in de rechterbenedenhoek van uw scherm eenmaal aan om de paar uur totdat u kopen of te verwijderen.

8. Geen Multi-touch-Ondersteuning voor gebaarfunctie

Een van de kleine, maar nuttige vooruitgang in de notebook technologie in de afgelopen twee jaar is de ondersteuning voor multitouch-gestures, zoals pinch-to-zoom op de touchpad. Wanneer ik ben op zoek naar een web-pagina en uitzoomen om meer tekst, ik deel mijn vingers op het touchpad, en wanneer ik wil om in te zoomen om te zien fijnere details, ik beweeg mijn vingers dichter bij elkaar. Tegenwoordig, bijna elke notebook ondersteunt deze gebaren, zodat degenen die niet echt uit te steken als een zere duim. Hoeveel te meer zou dat dan zijn de kosten van de fabrikant te kopen van een multitouch-pad staat?

9. Spiegelende Panelen op Glanzende Schermen

We praten over het bouwen van een notebook, niet het runnen van een restaurant dat in te zetten spiegels aan de muur zodat het lijkt alsof er twee keer zoveel zetels. Wanneer fabrikanten gek met glanzende kunststof door te zetten het op het scherm bezel, pikt vingerafdrukken, kicks back reflecties, en in het algemeen geeft een chintziness voor uw product. Ga matte, ga metaal, of naar huis gaan.

10. Wallwarts in Plaats van de AC-Adapters

Niemand houdt uitvoeren rond een enorme macht baksteen, maar er is iets dat lijkt ongelooflijk goedkoop over een lichtgewicht, maar dik-bodied AC-adapter die eruit ziet zoals het zou moeten zijn voeding van een föhn plaats van mijn computer. Niet alleen deze adapters look goedkoop, maar ze hebben ook meer moeite inpassen in drukke stekkerdozen.

Dus hoe kunnen verkopers hun notebooks kijk duur? Doe het tegenovergestelde van alles wat ik hier gezegd en zich richten op de kleine dingen, eerder dan het proberen te redden van een paar centen hier of er bij de gebruiker in rekening.

Online Editorial Director Avram Piltch houdt toezicht op de productie en de infrastructuur van LAPTOP ‘ s web site. Met een reputatie als de grootste geek, hij heeft ook bijgedragen aan de ontwikkeling van een aantal van de LAPTOP aangepaste tests, met inbegrip van de LAPTOP Batterij Test. De vangst van de Geek van de Nerd column hier elke week of volg Avram op twitter.

Auteur Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, LAPTOP Online Editorial Director
De officiële Geeks Geek, als zijn wekelijkse column met de titel, Avram Piltch heeft geleid van de redactie en productie van Laptopmag.com sinds 2007. Met zijn technische kennis en passie voor het testen, Avram geprogrammeerd verschillende LAPTOP ‘ s van real-world benchmarks, met inbegrip van de LAPTOP Batterij Test. Hij heeft een master ‘ s graad in engels aan de NYU.
Avram Piltch, LAPTOP Online Editorial Director
op