Video-Hands-on: Toshiba Satellite L635 Kids’ PC Har Wipeable Tastatur, Forældre-brugervenlig Software, Mager Specs

0
29

Ved

K. T. Bradford
|
September 23, 2010 10:00 am

  • MERE

Vi har set netbooks designet til børn før, men Toshiba mener selv det yngre publikum ønsker en fuld-størrelse skærm og tastatur. Toshiba Satellite L635 Kids’ PC ‘ er selskabets første børne-centreret bærbar computer og vil være tilgængelig den 26. September fra Bedste Køb for 499 dollars. De to virksomheder arbejdede tæt sammen om at skabe en billig, fuld-funktion, arbejdsbog for børn i alderen 5 til 10 år. Missionen: at holde børnene trygge, når de surfer–og holder den bærbare computer selv fra at blive alt for beskidt.

Mens specs ikke er det bedste, du kan finde til de penge, Toshiba håber, at forældrene vil finde den reelle værdi i bundling funktioner som en wipeable tastatur, børn-venligt browser, og software til forældrekontrol i en ungdommelig udseende (men ikke klæbrig) pakke. Tjek vores indtryk af denne maskine og en komplet videoen nedenfor.I stedet for at vælge en 10-tommer skærm, som Dells Nickelodeon netbook, Toshiba gik med en 13,3-tommer display for Kids’ PC, hvilket er godt, da de unge kan vokse ind i denne maskine mere. Du får også et optisk drev. På ydersiden, et par æstetik og design blomstrer angive den bærbare pc ‘ s målgruppe. Den grønne nuancer på de taster, mus knapper og kanter ser sjov uden at være over the top.

Selvom Børn’ PC ‘ s tastatur er ikke spill-resistent, det har en gummi-overlay, der holder krummer fra at falde ind i revner og gør det nemt wipeable med en våd klud. Den teksturerede chassis har en hyggelig atmosfære, undgår fingeraftryk, og er også let at rengøre. Der er dog ingen forstærket hjørner eller andre robuste funktioner, der kan forventes til den pris.

På software siden, Toshiba bundter Kids’ PC med en suite af programmer, der både vil engagere og uddanne, samtidig med at forældrenes bekymringer. Der er NetNanny, KidZui browser, Lego Batman-spil, og CinemaNow for film-og TV-downloads. Toshiba pre-masser Toy Story 2 og Prinsessen og Frøen til at få børnene i gang med at opbygge et medie-samling, men du er nødt til at tilmelde dig en konto og give dine kreditkort info for at få adgang til titler.

For specifikationer, Kids’ PC, hvor der er lidt mere power end en netbook, med en 900 MHz Intel Celeron-processor, 2 gb RAM inde, og en 250 GB harddisk. Det er ikke dårligt, men lige nu kan du få en 15,6-tommer Toshiba Satellit-fra Best Buy, der har samme specs til $150 mindre. (Husk dog, at 15-tommer bærbare computere er generelt billigere end 13-tommer dem.) Best Buy sælger den 13,3-tommer T235 med en hurtigere 1.2 GHz Pentium-processor, 4GB RAM, 320GB harddisk til $80 mere end Børnene ” PC. Der notebook bliver over 6 timers batterilevetid, i forhold til blot 1,5 til 2 timer til Børnene ” PC.

Hvad Kids’ PC er virkelig løfter er ikke ydeevne, men fred i sindet. Selv forældre, som ikke er meget tech-kyndige, kan du nemt oprette en semi-beskyttet miljø, der er baseret på aldersgrupper. Indledende opsætning bør tage lige fra 30 til 45 minutter, så forældre kan føle sig trygge aflevere den bærbare computer til både ældre og yngre børn. NetNanny tilbyder flere niveauer af indhold, filtre, giver forældre mulighed for at overvåge lister over kontaktpersoner for chat-programmer, og genererer rapporter om, hvilke hjemmesider børn besøger. Kidzui tilbyder en walled garden tilgang til browsing, at holde børn væk fra websteder, der ikke er sikker. Kurateret indhold på hjemme-sider, omfatter spil, børne-centreret steder, og uddannelse-fokus, indhold, selvom vi gjorde opmærksom på annoncer.

Gør den bekvemmelighed for at have alle disse funktioner præinstalleret på en bærbar computer gør det værd $499 for forældre presset på for tiden? Tjek galleriet og hands-on video nedenfor og ophold tuned for en fuld gennemgang.

[flq:7fc241c2a5c346629416b526936f5182]