Kindle Kritische Batterij Fout: het herstellen en Opladen van Je Kindle

0
48

Door

K. T. Bradford
|
September 25, 2010 09:00 am

  • MEER

Hier is een bonus Kindle tip voor diegenen die een pauze te nemen tussen het lezen van bestsellers en soms het verlaten van uw eReaders alleen te lang. In tegenstelling tot de meeste elektronische apparaten als de Kindle batterij wordt gevaarlijk laag, het maakt niet automatisch uit te schakelen. In plaats daarvan, zal het overschakelen van de screensaver om een scherm met de tekst “Kritische Batterij. Uw batterij is leeg. Om verder te gaan met uw Kindle, sluit aan op een stroombron.” Als je niet vangen dit scherm kort nadat het is weergegeven, kan het zijn dat slechts het inpluggen van de Kindle in een stopcontact niet terug te brengen tot de normale werking van het programma.

Als de batterij niet te ver weg, hier is hoe om het te doen herleven:

  1. Sluit het apparaat aan op de Kindle A/C-adapter (niet met uw computer) en laat de batterij opladen voor een paar uur. Zorg ervoor dat het lampje brandt — soms een uitgelekt Kindle zal stoppen met het opladen van een paar seconden nadat u de stekker in het stopcontact. Haal en replug tot het licht blijft gestaag, dan laat het met rust. De meeste van de tijd kom je terug bij een gerestaureerde Kindle. Zo niet, ga dan naar stap 2.
  2. Als je ziet nog steeds dezelfde Kritische Batterij scherm na het laden de stekker van de USB-kabel aan, dan houd de power-schuif naar rechts voor ten minste 20 seconden.
  3. Laat de power slide, direct daarna houdt u de Home-toets gedurende 30 – 45 seconden.
  4. Zodra het scherm van de Kindle begint te knipperen, laat u de Home-toets ingedrukt. De eReader zal opstarten naar de herstel modus. Om verder te gaan, druk op en houd de R-toets tot op het scherm knippert weer.
  5. Nadat het apparaat is opgestart, ziet u mogelijk de Kritische Batterij-scherm nogmaals. Als dat zo is, sluit de USB-kabel aan en wacht voor de Kindle om terug te keren naar het Home-scherm.

Als je niet kunt krijgen dan stap 3, kan de batterij te ver gegaan. Contact Kindle klantenservice via telefoon (866-321-8851) te lopen door de extra stappen voor probleemoplossing. Als ze dat niet kunnen doen herleven, Amazon zal meestal het vervangen van de eReader voor gratis.

De beste manier om dit te voorkomen is om de Kindle volledig uit als je het nemen van een pauze van het lezen. Klik hier voor meer informatie.