Got Game? Acer Aspire AS8943G Beschikt over 2 GB ATI Grafische Kaart.

0
31

Door

Mark Spoonauer, kluis voor LAPTOP, Editor in Chief

|
September 26, 2010 08:01 uur

  • MEER

Het was niet zo lang geleden, dat met 1 gb toegewezen videogeheugen, was een trefzekere teken dat de notebook had serious game. Goed, de Acer heeft de lat hoger gelegd met de Acer Aspire AS943G. Dit 18,4-inch multimedia-beest is een van de eerste notebooks sport ATI ‘ s Mobility Radeon 5850-graphics, compleet met 2 gb geheugen. Dat betekent dat u kunt rekenen op een hele eye candy op dat 1080p edge-to-edge glazen scherm. Dankzij deze GPU, kunt u spelen de laatste DX11 games op de hoogste instellingen, of je nu probeert om de wereld te regeren in Civilization V of uw merk in De Lord of the Rings Online.

De 8943G heeft 4GB of 8GB van het gewone RAM, plus een Core i7-processor en een 500 gb harde schijf. Als de 8934G we herzien, wordt het bureaublad vervanging van aandelen van dezelfde elegante design van metaal, waaronder een dual-mode touchpad met ingebouwde media-besturingselementen vijf luidsprekers met Dolby surround-geluid. We hopen dat de draadloze kaart werkt beter dan de predecssor ‘ s, die niet meer kon handhaven van een verbinding. (We zijn in het proces van het testen van een update op deze laptop).

De AS8943G begint bij $1,499. Stay tuned voor een volledige review.

Auteur Bio

Mark Spoonauer

Mark Spoonauer, kluis voor LAPTOP, Editor in Chief
Verantwoordelijk voor de redactionele visie voor Laptop Mag en Tom ‘ s Guide, Mark Spoonauer is Editor in Chief van LAPTOP sinds 2003 en is bedekt technologie voor bijna 15 jaar. Mark spreekt op toets tech industrie evenementen en is regelmatig media-optredens op CNBC, Fox en CNN. Mark was eerder reviews editor in Mobile Computing, en zijn werk is verschenen in Wired, Populaire Wetenschap en Inc.
Mark Spoonauer, kluis voor LAPTOP, Editor in Chief
op