3 Sneaky Beveiliging Bedreigingen te Voorkomen (En 1 Die is Overrated)

0
32

Door

Dana Wollman
|
September 26, 2010 08:00 am

  • MEER

Geloof het of niet, hackers zijn gegroeid lazier. Volgens de security-experts, digitale onverlaten en criminelen niet langer uren te besteden aan het creëren van hun aanvallen. Ze kunnen slechts uit een paar dozen te genereren overtuigend phishing websites en malware die is gemaakt om te kijken als legitieme beveiligingssoftware. Symantec alleen ontvangt ongeveer 20 miljoen malware per maand, een stijging van 10 miljoen in 2008. We zitten met Patrick Martin, senior manager bij Symantec security response en Dmitri Alperovitch, vice-president van de dreiging onderzoek voor McAfee, om greep te krijgen op welke bedreigingen op moet letten en hoe uw gegevens te beschermen.

Antivirus In Vermomming

Dit bestand onder “rotte oplichting die het slechter.” Onderzoekers van Symantec en McAfee gaat ermee akkoord dat “rogue AV” of malware die zich voordoet als security software, is uitgegroeid tot meer gemeengoed. Het enge is dat je kunt tegenkomen in een dialoogvenster die behoren tot schadelijke zogenaamde beveiligingssoftware zelfs tijdens het browsen op een legitieme website. Zodra u downloaden van de malware (het overgeven van uw credit card nummer in het proces, natuurlijk), de dieven niet kunnen gebruiken deze informatie alleen om meer geld af te persen, maar verkopen andere hackers toegang tot uw computer te installeren wachtwoordstelende trojaanse paarden te halen meer gevoelige gegevens, of gebruik uw PC als een bot die spams en infecteert andere computers.
Gelukkig, bijgewerkte beveiligingssoftware moet je beschermen, maar voor extra bescherming raden wij aan dat als je een pop-up van een onbekende programma voor de beveiliging, klik op de knop terug in uw browser en stap uit die site zo snel mogelijk. Als de pop-up wordt een dialoogvenster, klikt u op de X om deze te sluiten.
Martin zegt dat het probleem zal alleen nog maar erger zolang er sukkels die er vallen voor een dergelijke oplichting. “Het werkt: mensen op,” zei hij. “Het is net als marketeers. Mensen het verzenden van ongewenste e-mail omdat het werkt.” McAfee, voor een, heeft een gratis cybercrime response unit, inclusief een online scanner evenals de toegang tot agenten die kan helpen bij het oplossen van problemen.

Antisociale Netwerken

In de jaren 1980 mensen viel ten prooi aan een reeks van oplichting die bekend werd als de Nigeriaanse fraude, in die con de mannen van dit Afrikaanse land zond de brieven tot de Amerikanen, die zich voordeed als verbannen vorsten in nood van een lening. Sinds het Internet is uitgegroeid tot het alomtegenwoordige, deze oplichters hebben zich tot e-mail, ofwel vraagt u om gevoelige informatie, zoals bankrekeningnummers, of het begeleiden van mensen naar frauduleuze websites die zich voordoen als bank portals.

Onlangs, echter, ploys, zoals deze zijn gegroeid meer overtuigend. Door het hacken van iemands Facebook-of Twitter-account, een hacker kan berichten verzenden naar de gebruiker vrienden, die doen alsof ze de eigenaar van de account. Symantec ‘ s Martin en McAfee Alperovitch hebben elk gezien dat veel van de gevallen waarin dieven beweren dat de eigenaar van de account die hem gevonden heeft of zich in een vreemd land, beroofd of anderszins beroofd van geld.

Andere hackers insluiten hun berichten met links naar phishing-sites. Alperovitch waarschuwt dat zodra een hacker heeft toegang gekregen tot uw vriend profiel, hij heeft een gevaarlijke hoeveelheid informatie over beide zijn slachtoffer en u. “Als je een Facebook-pagina die is praten over je persoonlijke leven,” zei hij. “Uw vrienden—al die informatie kan worden geraadpleegd door de fraudeurs en gebruikt wordt om een vaartuig een phishing-bericht is specifiek gericht op u.”
Ongeacht de vorm van de aanval neemt, is de consensus is dat op sociale netwerken, mensen laten hun hoede rond virtuele vrienden. “Het niveau van het bewustzijn, de remmingen die iemand zou kunnen hebben door te zeggen: ‘ik weet niet of dat veilig is om te doen’ is soms lager,” zegt Martin.

Mac Aanvallen Op de Stijging?

Om zeker te zijn, Macs marktaandeel hebben gewonnen de afgelopen jaren, en hoewel Mac-gebaseerde bedreigingen komen vaker voor dan vroeger, security experts benadrukken dat hackers nog steeds de voorkeur te richten op Windows-account van de hogere user base. “Het is nog steeds slechts een fractie van het aantal aanvallen dat zien we op het Windows-platform,” zei Alperovitch. Dat betekent niet dat deze aanvallen niet stijgen, hoewel. Alperovitch toegevoegd dat hij gezien een krachtige trojan voor Mac-computers die corrumpeert het domein naam systeem (DNS)—het mechanisme dat ervoor zorgt dat je meegenomen wordt naar de juiste website wanneer u typt in een URL. Met een beschadigd DNS, kan men het type in Bankofamerica.com en in plaats daarvan krijg verzonden naar een phishing site die maskers zelf als de bank de log-in pagina. Symantec ‘s Martin stemt er is slechts een lichte stijging, maar waarschuwt dat in twee of drie jaar, Mac’ s relatieve veiligheid kunnen veranderen.

Slimme Telefoon Spionage

Hoewel het wint momentum in andere delen van de wereld, zoals Europa en Azië, mobiele telefoon aanvallen blijven vaker in de VS Symantec senior manager Patrick Martin, die beschrijft deze categorie van aanvallen als “ontluikende”, zegt dat is niet omdat phone operating systemen zijn ondoordringbaar, maar omdat de Amerikanen in het algemeen, zijn nog steeds niet hun telefoon gebruiken voor de uitvoering van financiële transacties. “Als het beweegt in die richting op mobiele apparaten, kunt u wedden aanvallers gaan om daar te zijn,” zei hij.
Zo ver, voegt McAfee vice president Dmitri Alperovitch, de meeste aanvallen op mobiele telefoons zijn onderdeel van grotere bedrijven en de overheid spionage regelingen. In feite, mobiele aanvallen zijn niet alleen uw tuin verscheidenheid wachtwoordstelende trojaanse paarden, maar malware waarmee indringers om de camera te activeren en microfoon als een manier van toezicht van iemand van de gesprekken en de omgeving, zelfs met behulp van triangulatie in de gaten te houden op zijn of haar locatie.

De meest aangevallen platforms zijn BlackBerry en Windows Mobile, omdat beide bezitten gezond marktaandeel onder de zakelijke gebruikers. Zo ver, Alperovitch zegt, iPhones hebben bewezen moeilijker te hacken dankzij Apple ‘ s app proces van goedkeuring, hoewel hij gezien heeft malware voor jailbroken iPhones. Als je een consument op zoek is naar wat extra bescherming, maar u kunt kopen mobile security-software van bedrijven als Kaspersky, McAfee, en Symantec. Deze diensten, die kosten rond de $30 per jaar, over het algemeen beschermen Symbian-en Windows Mobile-apparaten, hoewel Symantec heeft ook een Android product.