10 Måder at Lave en Notebook-Se Billige

0
27

Ved

Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør

|
September 23, 2010 at 02:41 pm

  • MERE

Hvert år på LAPTOP, skal vi prøve hundredvis af forskellige notesbøger. Der er hundredvis af keyboards til at skrive på, touchpads til slagtilfælde, knapper at trykke på, og webcams til at stirre på. Efter at have spillet med så mange systemer i løbet af de år, jeg har fået en god fornemmelse af, hvad der gør en notebook føle sig som et premium-produkt, og hvad bør give en køber pause.

Mange bærbare computere med disse spørgsmål er stadig gode produkter, og jeg vil selv anbefale nogle af dem. Men jeg er rystet over, at for at spare et par øre mange producenter vælger til at skære hjørner på din regning. Her er nogle af de groveste forbrydelser.

1. Bøjning Tastaturer

Når du skriver, du har brug for en rock-solid overflade under dine fingre, så intet skriger købet bin gerne et tastatur, der spænder nedenunder kraft af dine tastetryk. Det virkelige problem her er, at producenten ikke gider at sætte en stærk plade under tasterne.

Om den bærbare pc koster $400 og $4.000 for der er simpelthen ingen undskyldning for dette. Jeg er ligeglad, hvis du har brug for at hælde cement i chassiset under fremstilling, bare holde mit tastatur fra bøjning.

2. Sjuskede Bygge Kvalitet

Blød eller løs låg vask bærbare computere. Medmindre du køber en business-notesbog, du skal ikke forvente meget i vejen for holdbarhed. Stadig, du er nødt til at gætte på et system, hvis låget trykker og gør puckering lyd, når du tager den op. Hvordan er det bærbar computer kommer til at holde op over tid, hvis du bemærker, at denne type af fejl frisk fra kassen?

Notebook-producenter er nødt til at leje Inspektør #12 at gøre, kvalitetskontrol på fabrikken.3. Springless Hukommelseskort Læsere

Selv verdens billigste digitale kameraer har SD-kort slots med foråret låse, der giver kort for at hægte sig fast. Men sidst vi har bemærket, at nogle dyre notebooks med hukommelse læsere, der ikke har nogen udstødning foråret og holde kortet hængende ud af kabinettet. En sælger var ærlig nok til at fortælle os, at de kan spare penge ved at udelade fjedermekanisme. Halt!

4. Imiteret Metal Materialer

Hvor meget kunne det muligvis koste at købe fast aluminium til din chassis? De bruger de ting i folie for Guds skyld! Endnu, vi har set en række notesbøger med børstet plast overflader eller satin krom. Rigtig metal gør en erklæring, men metallic-farvede plastik gør en endnu stærkere erklæring: at du forsøger at narre dine kunder.

5. Substandard Webcams

Disse dage, webcams er standard (eller skulle jeg sige substandard) på hver notesbog. Så mange leverandører skære hjørner af, herunder kun 0,3-megapixel sensorer eller dem, der ikke kan håndtere indendørs fluorescerende belysning. Hvorfor overhovedet gider bundling et kamera, når de andre Skype, der ringer, kan næppe få ud af mit ansigt, når jeg sidder i direkte lys? Er producenter regner mig ikke til at mærke, eller bare lave en kommentar om mit udseende?

6. Tomme Plads Mellem Bunden og Låget

Ved hjælp af en notebook burde være en overvældende oplevelse, men hvor længe kan du holde dig beskæftiget, hvis du bliver ved med at se dine egne knæ gennem et hul i kabinettet? Når den åbnes, mange bærbare computere har en distraherende plads mellem ringen og bunden. På nogle netbooks, rummet mellem låg og dæk er stort nok til at skubbe en pen eller et barns finger igennem. Hvad dette tomme rum siger til mig, er, at producenten enten 1) forsøgte at spare på plast ved hjælp af luft eller 2) ikke kan blive generet at skabe en ordentlig hængsel design. Enten måde, det er det ultimative mærke ligegyldigheder.

7. Pop-Up Crapware Annoncer

Som fattigdom, kriminalitet, krig og afgifter, crapware vil sikkert altid være med os. Det er bare alt for indbringende til leverandører til at forhåndsindlæse forsøg af antivirus-software, spil og andre ting på din bærbare. Men de fleste af tid, du kan vælge at ignorere ting, du ikke ønsker, ved at trykke på Påmind Mig Senere knappen, eller ved blot ikke at lancere det. Andre gange, men du har et stykke af trialware, der vil ikke tage nej for et svar.

Det værste eksempel er Carbonite Backup (afbilledet til højre), som bruger en vedvarende reklame der popper op i nederste højre hjørne af din skærm, når hver par timer, indtil du enten købe eller afinstallere det.

8. Ingen Multi-touch Gestus Støtte

En af de små men nyttige fremskridt i notebook-teknologi i løbet af de seneste to år har været support for multitouch gestus som pinch-to-zoom på touchpad ‘ en. Når jeg ser på en webside og ønsker at zoome ud for at se mere tekst, jeg har bare en del af min fingre på touchpad ‘ en, og når jeg vil zoome ind for at se finere detaljer, jeg flytte mine fingre tættere sammen. I dag, næsten hver notebook understøtter disse bevægelser, så de, der ikke rigtig holde ud som en øm tommelfinger. Hvor meget mere ville det have kostet producenten for at købe en multitouch-stand-pad?

9. Glasagtig Kanter på Blanke Skærme

Vi taler om at opbygge en bærbar computer, der ikke kører en restaurant, der har til at sætte spejle på væggen for at gøre det til at ligne at der er dobbelt så mange pladser. Når producenterne gå amok med blank plast ved at sætte det på skærmen falsen, det opfanger fingeraftryk, spark tilbage refleksioner, og generelt giver en luft af chintziness til dit produkt. Gå mat, gå metal, eller gå hjem.

10. Wallwarts i Stedet for AC-Adaptere

Ingen kan lide bærer rundt på en stor magt mursten, men der er noget, der virker utroligt billige om et let, men tyk fyldig AC-adapter, der ser ud, som det skal være kraftoverførsel en hårtørrer snarere end min computer. Ikke kun gøre disse adaptere, for at se billige, men de har også mere vanskeligt passer ind i et overfyldt power strips.

Så hvordan kan leverandører gøre deres notebooks ser dyrt? At gøre det modsatte af alt, hvad jeg sagde her, og fokusere på de små ting, snarere end at forsøge at spare et par øre her eller der på brugerens regning.

Online Redaktionelle Direktør Avram Piltch fører tilsyn med produktion og infrastruktur af LAPTOP ‘ s web-site. Med et ry som den ansatte største nørd, han har også hjulpet med at udvikle en række af LAPTOP ‘ s custom test, herunder LAPTOP Batteri Test. Fange Nørd Nørd kolonne her hver anden uge eller følge Avram på twitter.

Forfatter Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør
Den officielle Nørder Nørd, som hans ugentlig klumme er titlen, Avram Piltch har vejledt den redaktionelle og produktion af Laptopmag.com siden 2007. Med sin tekniske viden og passion for innovation, Avram programmeres flere af BÆRBAR computer i den virkelige verden benchmarks, herunder LAPTOP Batteri Test. Han har en master-grad i engelsk fra NYU.
Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør