Microsoft Fixar Felet med Surface Pro Palm Avslag

0
38

Av

Henry T. Casey
|
9 augusti 2018 03:39 pm

  • MER

Surface Pro ägare har klagat på Ytan Pen: s resultat för mer än ett år, och Microsoft har äntligen gjort något åt det. Specifikt företag rullat ut en uppdatering som visas för att lösa en palm-erkännande problem som plågar Surface-enheter. Microsoft Fixed Year-Old Surface Pen Inaccuracy Flaw

Korrigeringar kommer i Ytan Firmware 429.0.1.10 och Ytan System update 1.16.139.0, som du kan ladda ner via Windows Update (klicka på Start-knappen, klicka på ikonen settings (Inställningar) och klicka på Uppdateringar & Säkerhet).

Ytan Penna ägare har varit tigger om en lösning på ett problem som sker medan du ritar på Surface Pro efter att först placera handen mot skärmen. Den 28 juli 2017, Microsoft forum affisch IanHoover postat en video av sin erfarenhet, som skedde med hans “nya” 2017 Surface Pro och Penna.

I hans inlägg, IanHoover skrev “Om 50 procent av tiden, om jag börjar med en stroke med min hand redan vilar på skärmen, det finns en betydande förskjutning av pennan linje till den faktiska tips position. Detta gör hand-att skriva är nästan omöjligt.” Pennan’ kalibrering verktyg hjälpte inte heller. “Om jag kalibrera till rätt offset,” fortsatte han, “då 50 procent av den tid som det är nu förskjutning i den andra riktningen.”

  • Ytan Går vs. Chromebook: Vilket Är Rätt för Dig?
  • Microsoft Surface Gå Granskning: En Stor Budget 2-i-1 med Ett Fel
  • Microsoft Surface Pro Översyn: Fortfarande den Bästa 2-i-1

Författare Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Efter examen från Bard College och B. A. i Litteratur, Henry T. Casey arbetat i förlagsbranschen och produktutveckling på Rizzoli och Metropolitan Museum of Art, respektive. Henry gick Tom ‘ s Guide och LAPTOP att ha skrivit för Innehållet Strateg, Tech Radar och Patek Philippe Internationell Tidskrift. Han delar sin fria tid mellan att gå till live-konserter, lyssna på alltför många podcasts, och bemästra sin kalla brygga kaffe processen. Innehåll regler för allt omkring honom.
Henry T. Casey,