Microsoft Corrigeert Fout met Surface Pro aan de Palm Rejection

0
31

Door

Henry T. Casey
|
Augustus 9, 2018 03:39 pm

  • MEER

Surface Pro-bezitters hebben geklaagd over het Oppervlak van de Pen van de prestaties van meer dan een jaar, en Microsoft heeft eindelijk iets gedaan aan het. Specifiek, het bedrijf implementeerde een firmware-update die wordt weergegeven aan het oplossen van een palm-erkenning probleem teistert Oppervlak apparaten. Microsoft Fixed Year-Old Surface Pen Inaccuracy Flaw

De oplossingen komen in het oppervlaktewater Firmware 429.0.1.10 en het Oppervlak Systeem update 1.16.139.0, die u kunt downloaden via Windows Update (klik op de knop Start, klikt u op het pictogram ‘Instellingen’ en klik op Updates En Security).

De Surface-Pen-eigenaren bedelen voor een oplossing voor een probleem dat plaatsvindt tijdens het tekenen op de Surface Pro na de eerste plaatsen van uw hand tegen het scherm. Op 28 juli 2017, Microsoft forum poster IanHoover een video gepost van zijn ervaring, die plaats vond met zijn “nieuwe” 2017 Surface Pro en de Pen.

In zijn post, IanHoover schreef “Ongeveer 50 procent van de tijd, als ik begin een aai met mijn hand al op het scherm laat rusten, is er een significante verschuiving van de pen-lijn om de werkelijke tip-positie. Dit maakt het met de hand schrijven onmogelijk.” De stylus’ calibration tools niet helpen. “Als ik kalibreren om de juiste offset,” vervolgde hij, “dan 50% van de tijd is het nu te compenseren in de andere richting.”

  • Oppervlakte Ga t.o.v. Euro: Welke Is geschikt voor U?
  • Microsoft Surface Gaan Review: Een Groot Budget 2-in-1 met Een Foutje
  • De Microsoft Surface Pro Review: Nog steeds een van de Beste 2-in-1

Auteur Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Na het behalen van het Bard College van B. A. in de Literatuur, Henry T. Casey werkte in de uitgevers-en product development bij Rizzoli en Het Metropolitan Museum of Art, respectievelijk. Henry trad Tom ‘ s Guide en LAPTOP hebben geschreven voor De Content Strateeg, Tech Radar en Patek Philippe International Magazine. Hij verdeelt zijn tijd tussen het gaan naar live concerten, luisteren te veel podcasts, en het beheersen van zijn cold brew koffie-proces. Inhoud regels van alles om hem heen.
Henry T. Casey,
op