Windows 8 Consumer Preview-Hands-on: Wat We Willen, Wat We niet

0
44

Door

Mark Spoonauer, kluis voor LAPTOP, Editor in Chief

|
Februari 29, 2012 04:40 am

  • MEER

Consumenten zijn klaar voor een radicaal ander soort van Windows? Microsoft heeft een belangrijke mijlpaal bereikt met de release van de Windows 8 Consumer Preview. Nu hebben de ontwikkelaars hadden een scheur in het OS om te beginnen het maken van apps, is het tijd voor Microsoft om zijn gedurfde nieuwe software in de handen van de gebruikers om hun feedback te delen en om te zien of de wereld wil een platform zijn voor zowel de tablet en desktop computer.

Maar het blijft lenen zwaar van Windows Phone, de Consumer Preview bevat veel van de interface tweaks, een schare van nieuwe apps (voornamelijk van eigen bodem) en de nieuwe cloud-en Web – browsen eigenschappen die maken dat Windows 8 zich meer en afgeronde post in de laatste lancering later dit jaar. Test de nieuwste versie van Windows 8, Microsoft ons met een Samsung Series 7 Slate PC met de Consumer Preview voorgeïnstalleerd, samen met een Bluetooth-toetsenbord en USB-muis.

Ga met ons mee voor een rondleiding van de Windows 8 Consumer Preview te weten wat nieuw is, wat werkt en wat ontbreekt.

Windows-Account gaat U aan de Slag—en Gesynchroniseerd

Windows 8 zal proberen om het zo gemakkelijk mogelijk voor het instellen van uw PC, omdat alles wat je nodig hebt is een account van Microsoft. Voorheen bekend als Windows Live ID, een Microsoft-account gebruikt om in te loggen op accounts op een Windows 8 PC. Nog beter, als u hebt ingesteld dat Windows Phone eerder, alle van de andere accounts die u hebt ingesteld in het kader van dat apparaat met je mee reizen. Wanneer we vastgelegd in onze Windows 8-tablet, hebben we gevonden dat het apparaat gesynchroniseerd onze Facebook -, LinkedIn-en Twitter-accounts in de app Personen.

Plus, als u zich in een tweede Windows 8 PC, alle van uw app-instellingen en het milieu gaat met je. Dus, bijvoorbeeld, als u een specifieke achtergrond en organisatie van uw apps op een werk-PC, ze kunnen migreren met u een computer thuis. U kunt zelf bepalen welke instellingen u wilt synchroniseren in de PC-instellingen menu.

Windows 8 Start Scherm en de Semantische Zoom

Zoals we reeds in onze hands-on met de developer preview, Windows 8 lijkt in niets op Windows 7 en eerdere versies van het OS — ten minste, niet op het oppervlak. Het Start-scherm maakt gebruik van een panoramisch Metro-stijl, tegel-gebaseerde interface, die zeer gelijkaardig aan Windows Phone, zodat gebruikers voor het aanpassen van hun tablet of PC om hun hart inhoud. In tegenstelling tot iOS, het tile-based GEBRUIKERSINTERFACE van Windows 8 is uitnodigend en stimulerend zijn. Letterlijk stelt de persoonlijke persoonlijk computergebruik.

Bijvoorbeeld, in de Foto ‘ s app kunnen we u een foto instellen als standaard image voor de app-tegel. Andere tegels display handig in een oogopslag alle informatie, zoals het aantal nieuwe berichten in je Mail, de huidige en de meest recente temperatuur, Weer en een miniatuur van het album waar u het laatst gespeeld in de Muziek-app.

Deze functies vormen een essentieel verschil tussen Windows 8 en iOS, die het gebruik van statische pictogrammen. Android benadert tegels met de manier waarop het omgaat met widgets, maar ze zijn niet zo goed geïntegreerd in de ervaring van de gebruiker.

Waar de Consumer Preview van Windows 8 gaat verder dan de eerder ontwikkelaar bouwen is dat Semantische Zoom werkt nu. Met deze functie kunt u uitzoomen om alle tegels in één keer, waardoor het makkelijker tegels te verplaatsen rond. Als je eenmaal hebt georganiseerd jouw apps op de manier die u wilt, u kunt de naam van een groep van apps gewoon door naar beneden te trekken met je vinger op een bepaald blok van tegels. Games of productiviteit zou zijn twee goede voorbeelden van.

Helaas, we vinden met behulp van de Semantische Zoom enigszins problematisch omdat dit uitzicht maakte alles lijken te klein.

Windows 8 Metro vs. Desktop

Microsoft denkt graag van het Bureaublad in Windows 8 als gewoon een andere app, maar het is echt veel meer dan dat. Wat kun je bureaublad toepassingen in de klassieke Windows-omgeving de meeste gebruikers hebben leren kennen en vertrouwen. Echter, een belangrijk element ontbreekt: de Start-knop.

Microsoft heeft weggenomen de traditionele Start-knop in het voordeel van een touch-based Start-knop in het menu Charms je kunt trekken aan de rechterkant van het scherm — net als dat je in de Metro-stijl omgeving. Als u met een toetsenbord en muis, maar er is een Begin miniatuur die wordt weergegeven wanneer u de muisaanwijzer in de hoek linksonder. Hoe dan ook, in beide gevallen bent u terug gebracht naar het Start scherm, niet een lijst van de programma ‘ s en andere opties.

Dit is een controversieel, aangezien miljoenen mensen die gebruik maken van Windows 8 voor het eerst zal de vraag waar de knop ging. Het uitschakelen van uw PC ook net moeilijker. Voordat u ingedrukt Start, vervolgens op Shut down. Met Windows 8 moet je veegt u van rechts, tik op instellingen, vervolgens op aan / uit en vervolgens Afsluiten. Het goede nieuws is dat in de meeste gevallen gebruikers wilt tik op de toets power om de slaapstand.

De desktop bevat een heleboel andere bekende functies, zoals Bibliotheken voor het beheren van uw bestanden en de mogelijkheid om applicaties vastpinnen aan de taakbalk. In onze testen, raakt u de nauwkeurigheid bij het gebruik van bureaublad-apps beter was dan met Windows 7, maar nog steeds niet zo nauwkeurig als de Metro-stijl apps. Wij doen graag dat u kunt uitvoeren desktop-apps en Metro-stijl apps naast elkaar, dankzij de snap-functie. We zijn niet zeker van de Windows 8 moet op zowel een desktop-stijl en Metro-stijl IE 10 web browser.

Houd in gedachten dat alleen Windows 8-apparaten aangedreven door X86-processoren (Intel, AMD) in staat zullen zijn om alle desktop-apps, terwijl die apparaten die draaien op ARM-processors zal worden beperkt vooral tot de Metro-stijl apps en Office 15. U zult ook in staat zijn om toegang te krijgen tot het bureaublad zelf op de ARM en van de file explorer.

Touch Gesture Controls

Hoewel de bewegingen hoeven niet zo lang te beheersen, om rond Windows 8 vereist een leercurve. Vegen van links naar rechts vanaf de linkerrand van het display toepassingen. De animatie voelt alsof je het schudden door middel van een dek van kaarten — alsof je een dealer in Las Vegas. In andere woorden, het is heel snel.

Als je met een veeg vanaf de linkerkant, maar dan veeg terug met een enkele beweging, u ziet een nieuwe weergave met maximaal zeven miniaturen van geopende applicaties in één keer. Dit is een geweldige aanvulling, maar we zouden liever zien als deze werden gepresenteerd standaard. Wanneer u meer dan een paar applicaties openen, geloven we niet dat gebruikers willen shuffle door totdat ze de juiste te vinden.

Voor het sluiten van een app in touch-modus, sleept u naar rechts en vervolgens naar de onderkant van het scherm. Deze operatie werkte prima bij het bladeren door de apps, maar in de miniatuurweergave moet u op de app en houd vast en trek het vervolgens naar de onderkant van het scherm om het te sluiten.

Als met de developer preview bouwen, kunt u gebruik maken van Windows 8 is de snap-functie voor twee open applicaties naast elkaar. Bij het trekken van een app op het scherm kunt u vervolgens sleept u het naar waar u het wilt gepositioneerd. Bijvoorbeeld, kunt u uw postvak in in het ene venster, terwijl je naar muziek luistert in de andere. Nog beter, Microsoft zegt dat het werken met ontwikkelaars aan het optimaliseren van hun apps, zodat ze nog steeds en bieden veel functionaliteit wanneer ze nemen slechts een derde van de display.

Vegen vanaf de rechterrand van het scherm naar links lanceert de vernieuwde menu Charms, waarin vijf opties. U zult zien Zoeken, Delen, Start, Apparaten en Instellingen. We krijgen op wat deze opties doen in een bit.

Laatste maar niet de minste, vegen met uw vinger omhoog of omlaag vanaf de bovenkant of de onderkant van het scherm, toont u welke opties beschikbaar zijn voor een bepaalde app. Bijvoorbeeld, in de Agenda zie je drie verschillende weergave-opties samen met Feedback, Vandaag en voor het toevoegen van een Nieuwe afspraak.

Als je optelt alle van deze bewegingen, het is duidelijk dat Microsoft is verdwenen uit van zijn manier om de interface zo schoon en gericht op de inhoud mogelijk. De trade-off is die de gebruiker nodig heeft om alles uit het vak te krijgen van de ligging van het land.

Muis en Toetsenbord Navigatie

Het goede nieuws is dat Microsoft heeft uiteraard veel nagedacht over hoe Windows 8 moet werken met een toetsenbord en muis. Het slechte nieuws is dat de gebruikers zullen moeten leren een aparte manier van navigeren op het OS. Bijvoorbeeld om te schakelen tussen toepassingen die u eerst moet beweeg uw muis over de linker bovenhoek, dan links-klik. En voor de weergave van meerdere apps openen in de miniatuurweergave kunt u de muisaanwijzer en sleep vervolgens de cursor naar beneden.

Het activeren van het menu Charms werkt op een soortgelijke manier op Windows 8. U de muisaanwijzer in de rechterbovenhoek, en sleep de muis naar beneden. Microsoft maakte deze beslissingen, omdat het niet wilt dat gebruikers per ongeluk starten menu ‘ s. In feite, zult u merken dat het Charms-menu pictogrammen eerste show in het wit zonder een achtergrond als u de muisaanwijzer in de rechterbovenhoek, vervolgens de overgang naar wit-op-zwart wanneer u met de cursor naar beneden. Het is een mooi soort van visuele bevestiging.

Gebruik Windows 8 met muis en toetsenbord heeft nog andere voordelen, waarvan de belangrijkste is de mogelijkheid om te beginnen met het typen op het beginscherm om het uitvoeren van een zoekopdracht. Een ander voordeel voor toetsenbord gebruikers: u kunt de app gewoon door te drukken op Alt+F4.

Om te zien een app-opdrachten, gewoon rechts klikken op je muis. En om in te zoomen op de inhoud, kunt u gebruik maken van uw muis scroll wheel terwijl u op de Ctrl-toets.

Dus wat ontbreekt? Als dit punt hebben we nog niet veel gehoord over de vraag of laptop touchpads zijn het spiegelbeeld van wat je kunt doen met een touchscreen. Immers, niemand zal willen zweven met hun touchpad in een hoek als een twee-vinger-of drie-vinger gebaar zou doen de truc sneller. Hoewel Microsoft nog niet vrijgegeven informatie over hoe touchpads werken met Windows 8, Synaptics ons verteld dat het werken nauw samen met Microsoft en PC-makers voor het optimaliseren van de ervaring.

Touch-Toetsenbord

Windows 8 geeft je een keuze van toetsenbord te typen: een standaard lay-out met grote toetsen en een split lay-out, die kleine toetsen, die zijn makkelijker te bereiken met uw duimen in landscape-modus. Het andere voordeel van het gebruik van de split keyboard is dat het aantal startpunt is altijd zichtbaar, maar we zien geen enkele reden waarom Microsoft niet kon toevoegen van een aantal rij aan de standaard lay-out, ook a la HP TouchPad.

De Windows 8 Consumer Preview bevat de mogelijkheid om het formaat van de duim toetsenbord. Maar deze optie is niet gemakkelijk te vinden. U moet op een verticale stapel van drie punten en schuif met uw vinger naar één van de drie opties (Klein, Middelgroot, Groot).

Terwijl wij vragen verbeteringen, Microsoft moet het zo maken dat het toetsenbord verschijnt automatisch bij het uitvoeren van bepaalde acties, zoals bij het uitvoeren van een zoekopdracht.

Charmes en Delen

Windows 8 richt zich op het delen van inhoud met een speciale Share-optie in het menu Charms. Het beste voorbeeld van het delen in actie is de browser. Bijvoorbeeld bij het delen van een artikel uit het Web, Windows 8 wordt automatisch een miniatuur afbeelding en link beschrijving om mee te gaan met het webadres. SkyDrive is een andere optie voor het delen van die verkrijgbaar zal zijn in de Consumer Preview. Voor nu, Facebook en Twitter zijn niet inbegrepen, maar we hopen dat dat verandert. (De developer preview van OS X Mountain Lion momenteel is geïntegreerd met Twitter, maar niet aan Facebook voor het delen.)

De andere Charmes die u ziet wanneer u bij het starten van het menu Zoeken, Start, Apparaten en Instellingen. Zoeken is contextueel slim dat hij weet welke app je gebruikt. Bijvoorbeeld, als je in Contacten en tik op zoek de resultaten zullen alleen personen in uw adresboek. Wanneer u op het scherm Start de optie Zoeken standaard apps, maar vervolgens kunt u inzoomen op een aantal andere apps om het gedrag van uw zoekopdracht, of het nu e-Mail, Contacten of Video.

Microsoft-Apps: Mensen, Foto ‘ s, Mail en nog veel Meer

Hoewel de Windows Store nog niet open voor het bedrijfsleven voor third-party apps, Microsoft gebundeld verschillende van zijn eigen Metro-achtige programma ‘ s voor de Consumer Preview. Hier is onze snelle indrukken van elke app.

Mensen: De app moet kijken vertrouwd voor iedereen die gebruik heeft gemaakt van een Windows Phone. Hier zie je al je contacten in de lijst, die getrokken worden uit verschillende bronnen. Voor nu Mensen synchroniseert met Exchange, Google, Facebook, Twitter en LinkedIn, evenals Microsoft (voorheen Windows Live).

Aan de bovenkant zie je “Wat is Nieuw” naast Alle contacten, die geeft de laatste sociale updates van je vrienden en volgers. Naast Wat Nieuw is, is Mij een tabblad zie je de laatste updates.

We willen hoe Mensen er automatisch van links met info over de verschillende netwerken in de lijst. Als die persoon een Facebook vriend, kunt u veeg naar rechts om hun foto ‘ s. U kunt ook berichten verzenden naar contactpersonen uit Mensen en pin uw favoriete contacten aan het menu start.

Jammer dat je niet kunt groepen maken van je favoriete contacten in Mensen als je kunt in de Windows Phone — tenminste nog niet.

Foto ‘ s: nu de Foto app is heel erg een work in progress. We konden alleen onze eigen foto ‘s (van Windows en Facebook), maar niet de laatste foto’ s van onze vrienden geüpload, kunt u met Windows Phones. Zodra u een foto en veeg met uw vinger omhoog of omlaag op, je kunt het instellen als standaard image voor de app-tegel op het startscherm instellen als uw slot scherm foto of een diavoorstelling te starten. Voor nu, echter, kunt u niet delen van foto ‘ s die zijn opgeslagen op Skydrive of Facebook.

Mail: Hoewel we verwachten dat Office 15 is veel meer robuust, de Mail-app in de Windows 8 Consumer Preview heeft een groot deel van de basis bedekt. We toegevoegd een Exchange-account binnen een paar minuten, en de twee-kolom lay-out was makkelijk om te lezen. Om tussen accounts schakelen of om uw map weergeven, veegt u omhoog vanaf de onderkant van het scherm. Eenmaal in een bericht, de e-Mail app presenteert opmaak opties — inclusief fonts en lijsten met opsommingstekens — evenals emoticons en ondersteuning voor bijlagen.

Microsoft ‘ s neiging om te verbergen van de belangrijkste functies in Windows 8 zijn lelijke kop opsteekt. Een adres wilt toevoegen aan het veld bcc om bcc? Je moet naar de onderkant van het scherm en tik op Meer dan raken Bcc Weergeven. Er is absoluut geen reden om te verbergen met deze optie, omdat het niet zou misstaan in de linker kolom. Dat moet worden opgelost. Ook u zult niet vinden van een dedicated knop Zoeken; in plaats daarvan, je moet gebruik maken van de Zoek optie in de Charms-menu wanneer je met een veeg vanaf de rechterrand van het scherm.

Berichten: In onze test, de Berichten was een beetje een dood einde. Hoewel onze status zei “Online” en we leken te worden aangemeld bij Windows en Facebook — en we zien onze online contacten — onze berichten zouden niet sturen. We zijn in de veronderstelling dat het was gewoon een bug. Als het werkt, Berichten zal laten we u een chat starten van de app Personen of rechtstreeks via een contactpersoon die u hebt vastgemaakt aan het startscherm.

Agenda: De Agenda-app in de Windows 8 Consumer Preview is vrij eenvoudig, met daarin uw afspraken in een raster. De app synchroniseert gebeurtenissen uit verschillende accounts vertegenwoordigd door verschillende kleuren. Bijvoorbeeld Exchange afspraken waren blauw en Facebook ‘ s rood waren. We vinden de meest nuttige bekijk Vandaag, waaruit bleek dat de gebeurtenissen voor vandaag en morgen naast elkaar. De Agenda tile op het startscherm altijd worden uw volgende afspraak, net als het slot scherm.

Weer en Standen: De vooraf geladen Weather-app is vrij glad, waarin de 10-daagse weersverwachting samen met uurtarieven, voorwaarden en verschillende weerkaarten (radar, satelliet, enz.). Onze favoriete functie is de historische weather panel, waarin de historische gemiddelden voor de temperatuur en neerslag.

Wie op zoek is om te controleren de markten in een oogopslag zullen het waarderen van de Financiële app, die legt de Dow en andere belangrijke indices vooraan in het midden. Naar rechts te vegen toont de grote drijfveren van de individuele visbestanden worden uitgeput en het laatste financiële nieuws.

Internet Explorer 10

Microsoft touch-vriendelijke Web browser is groeiende op ons loop van de tijd, omdat het de nadruk op snelheid en een full-screen weergave van uw favoriete sites. Pinch-to-zoom was glad, als dubbel-tikken om in te zoomen. Een van onze favoriete functies is de mogelijkheid om terug te gaan of vooruit gewoon door met links en rechts, respectievelijk op het scherm. Echter, je moet voorzichtig zijn niet om vegen te dicht bij de rand van het scherm of je per ongeluk tussen apps of start het Charms-menu.

Het is ook een fluitje van een cent om de pin-sites naar uw startscherm, als tegels. Microsoft zegt dat het werken met ontwikkelaars om extra functionaliteit voor de sites te ondersteunen Jump Lists om veel voorkomende taken (zoals het plaatsen van een Facebook update) evenals leveren rechtstreeks berichten naar tegels.

IE 10 is uitgerust met twee andere opmerkelijke kenmerken. Opschonen van de Tabs kunt u sluit alle andere tabbladen die u hebt geopend in andere dan de site die u hebt geopend, En InPrivate-navigatie kunt u surfen zonder de browser opslaan van geschiedenis, cookies en andere gegevens.

Muziek en Video

Bye, Bye, Zune? Op basis van de Muziek-en Video-apps vooraf geïnstalleerd op onze Windows 8-tablet, de Zune-branding is geminimaliseerd, maar niet uitgesloten. De Muziek-app verzamelt uw collectie samen met koppelingen naar Microsoft ‘ s music store via diverse promoties. De Video-app werkt op een soortgelijke manier, die de laatste titels beschikbaar voor download.

Wanneer we gekocht “Hugo” het begon streaming bijna onmiddellijk. De aankoop van Coldplay ‘ s nieuwste album ging ook soepel. Helaas, in ieder geval in de Consumer Preview build van Windows 8, Microsoft dwingt gebruikers om te kopen met Microsoft Points voor de aankoop van de inhoud. Het is tijd om te doden van de middelste man.

Xbox Live Games en Xbox Companion

Een andere app heel veel in aanbouw in Windows 8 is de Xbox Live-Games, die een vergelijkbare lay-out naar de Muziek-app. Zie je een Spotlight optie bevorderen van nieuwe titels, en bladert naar het recht geeft uw collectie, als ook de links naar de Windows en de Xbox-game marktplaatsen. Met Windows Phone heb je de optie van het aanpassen van uw eigen avatar, toe te voegen aan de pret.

Microsoft gebundeld een paar van de games met de Consumer Preview: Solitaire is een fatsoenlijke time-waster met fluid touch-besturing, terwijl Pinball FX heeft een veel rijkere graphics maar zeer rudimentair spel te spelen. We worden opgewonden om te zien wat ontwikkelaars kunnen trekken.

Wilt aansluiten op uw Windows 8-PC naar je Xbox? U kunt met de Xbox Companion-app, waarmee je voor het streamen van video ‘ s die u hebt gekocht voor uw TV. In onze testen, hoewel, de streaming was ruw en korrelig, en dan zijn we gestuit op een netwerk fout. Tenminste voor nu, AirPlay dit niet.

U kunt ook gebruik maken van uw Windows 8-tablet op afstand de controle van uw Xbox; in deze modus is het touchscreen fungeert als een externe met de B, X en Y knoppen langs de onderkant van het scherm. Als je een game pre-geïnstalleerd op de console, kunt u de start van uw leisteen.

SkyDrive

SkyDrive is meer dan alleen een app in Windows 8; deze cloud-opslag-dienst is geïntegreerd in het besturingssysteem. U kunt bijvoorbeeld voor het verzenden van documenten of bestanden die zijn opgeslagen op SkyDrive via de Mail-app. En Microsoft is ontwikkelaars aan leverage SkyDrive voor hun eigen apps, zo lang als ze ondersteuning voor het openen en opslaan van documenten en foto ‘ s.

De SkyDrive-app zichzelf presenteert de bestanden die je hebt geüpload in een raster-gebaseerde interface. Microsoft is ook het vrijgeven van een SkyDrive-app voor de desktop, die zullen werken met Windows 8, maar ook Windows 7 en Vista. SkyDrive kan het vrij eenvoudig om te migreren van uw bestanden naar een nieuwe PC via de cloud.

Windows Store en Apps van Derden

Microsoft heeft net geopend in de Windows Store en we houden van wat we tot nu toe zien. Omdat het vinden van goede apps te downloaden, is een uitdaging op elk platform, Windows 8 benadrukt het gemak van de ontdekking in de Windows Store. In aanvulling op de top-lijst, zult u in staat om te bladeren door categorieën en zien de Redactie keuzes gemarkeerd op een wekelijkse basis. Voor nu, de Windows 8 Consumer Preview zal zich concentreren op gratis downloads, maar gebruikers zullen uiteindelijk in staat zijn om apps te kopen en te proberen voordat ze het kopen.

Het winkelaanbod is zeer vocht-en de store-tegel-gebaseerde interface ziet er gelikt uit, maar we houden er niet van dat je nodig hebt om op te schuiven naar een overzicht van alle beschikbare categorieën. De apps zelf ziet er geweldig tot nu toe, en de spiegel van het panoramische Metro-stijl van de UI van het Start Scherm. De USA Today app presenteert koppen en video ‘ s in een elegante rooster met de huidige weersomstandigheden in de rechter bovenhoek. Willen We ook de gladde Slacker-app, waarmee u de bediening van de audio-weergave, terwijl het gebruik van andere apps via een klein paneel in de linker boven hoek.

Uitspraak

De Windows 8 Consumer Preview is verre van een afgewerkt product, maar als we aan de som van de ervaring in dit stadium willen we gebruik maken van twee woorden: Vrij. Ingewikkeld. Net als bij Windows Phone, Windows 8 tegel-interface is aantrekkelijk en uitnodigend, en die willen we graag zien hoe gemakkelijk het is voor het aanpassen van het startscherm. Terwijl ze nog in de beta-vorm, de vooraf geladen Metro-stijl apps gaan een lange weg naar het aantonen van de mogelijkheden van Microsoft ‘ s OS en de manier waarop apps kunnen samenwerken met de hulp van diensten zoals SkyDrive.

Met uitzondering van de verwachte bugs, Windows 8 voert soepel in dit stadium en reageert goed op aanraking. Microsoft verdient ook het krediet voor het maken van de OS goed werken met een muis en toetsenbord, hoewel wij dit graag notebook makers spiegel touchscreen bewegingen met touchpads.

Op hetzelfde moment, Windows 8 interface neemt minimalisme naar het extreme, het verbergen van de opties die te veel kranen aan de oppervlakte. Bovendien, omdat u moet veeg uit de drie zijden van het scherm om te navigeren, soms met behulp van het OS voelt als werk.

Als voor de vermeende kloof tussen tablet en desktop computing, Windows 8 doet een vrij goed werk van het overbruggen van de kloof met functies zoals Snap, maar er is geen ontkennen dat ze sterk verschillende omgevingen, compleet met twee aparte IE 10 browsers. Sommigen zullen gewoon de voorkeur aan om hun PC en tablet gescheiden, zoals Apple doet met iOS en OS X Mountain Lion.

We zouden zeggen dat er een zeer goede kans dat gebruikers zullen accepteren de volgende Windows ondanks de extreme make-over. Maar de hardware en apps worden boeiend genoeg om te rechtvaardigen dat de leercurve. Op basis van wat we hebben gezien in de Windows Store zo ver, Microsoft is een goede start.

  • Windows 8: Een Volledige Dekking
  • Tech Horloge 2012: Windows 8 het Antwoord op de iPad
  • De Lenovo IdeaPad Yoga Hands-On: het Windows 8 Tablet en PC

Auteur Bio

Mark Spoonauer

Mark Spoonauer, kluis voor LAPTOP, Editor in Chief
Verantwoordelijk voor de redactionele visie voor Laptop Mag en Tom ‘ s Guide, Mark Spoonauer is Editor in Chief van LAPTOP sinds 2003 en is bedekt technologie voor bijna 15 jaar. Mark spreekt op toets tech industrie evenementen en is regelmatig media-optredens op CNBC, Fox en CNN. Mark was eerder reviews editor in Mobile Computing, en zijn werk is verschenen in Wired, Populaire Wetenschap en Inc.
Mark Spoonauer, kluis voor LAPTOP, Editor in Chief
op