Shootout: Beste Draagbare Scanners

0
63

Door

Daniel P. Howley, kluis voor LAPTOP, Senior Writer

|
Februari 29, 2012 12:38 pm

  • MEER

Het papierloze kantoor nog om een realiteit te worden, dus voor de weg krijgers, die nodig is om het verzenden van elektronische documenten of bonnen terug naar de home office, een draagbare scanner kan even belangrijk zijn als hun laptop. Maar een goede scanner moet nog een paar dingen goed: Het heeft een kleine maar stevige, klaar om te gaan in een flits, en, natuurlijk, het scannen van documenten snel en nauwkeurig. Een bonus is software die het kunnen organiseren van de documenten en trek belangrijke informatie. Wij zetten vijf van de nieuwste draagbare scanners—de meeste van die kosten minder dan $200–om de test door de timing van hoe lang het duurde voor het scannen van een visitekaartje, een zwart-en-witte letter, en een 8,5 x 11 inch kleuren foto. Welk model verdient dat kostbare ruimte in uw reistas?

 

Auteur Bio

Daniel P. Howley

Daniel P. Howley, kluis voor LAPTOP, Senior Writer
Een journalist in hart en nieren, Dan Howley schreef voor de steeds Grotere Media-Kranten voordat hij Laptopmag.com. Hij diende ook als een nieuws-editor met ALM Media Law Technology News, en hij heeft een B. A. in het engels van De Richard Stockton College of New Jersey.
Daniel P. Howley, kluis voor LAPTOP, Senior Writer
op