CineXPlayer Kun Je Kijken Naar, Praten Over Films Met Verre Vrienden

0
32

Door

Avram Piltch, LAPTOP Online Editorial Director

|
Februari 29, 2012 03:24 pm

  • MEER

CineFXPlayer

Als je graag een bericht met vrienden of Google actoren’ hervat terwijl u films op uw tablet, er is een app voor. Op het Mobile World Congress, NXP Software toonde een nieuwe versie van haar CineXPlayer het afspelen van video app waarmee gebruikers video ‘ s bekijken tegelijk met vrienden in andere plaatsen, chatten over video-inhoud met vrienden en andere informatie over de films, allemaal op hetzelfde scherm van je iPad.

De huidige versie van CineXPlayer is geweest rond voor een paar jaar en stelt gebruikers in staat om het afspelen van Xvid-formaat films op hun iPads met Dolby Digital-ondersteuning, importeren ondertiteling bestanden van externe bronnen, en converteren van 2D naar 3D films die vereisen dat u een blauw/rode bril of een scherm dekking genoemd een Grilli.

Echter, de nieuwe versie die het gevolg is van later dit Voorjaar, voegt tal van maatschappelijke functies. In een uitgebreide demo op de NXP Software booth, CineXPlayer Development Manager Jeremy Davies liet ons de komende versie van de mogelijkheid om delen van de kijkervaring met vrienden overal in de wereld.

Posten op Sociale Netwerken

Davies eerste toonde ons de meest basale elementen van sociaal delen, de mogelijkheid voor de speler om direct een tweet of post Facebook updates die vertellen je volgers wat je aan het kijken bent en wat denk je van het. Toen hij aan het kijken was een cartoon is geactiveerd en het aandeel van de functie, de software eigenlijk nam een screenshot van dat exacte moment van de beelden te plaatsen met de update.

Chat Tijdens het Bekijken van Video ‘ s Streamen Vanaf een Tablet naar Vrienden

Hij vervolgens geactiveerd met een split-paneel scherm waar de video wordt afgespeeld in een ruit, een lijst van vrienden die beschikbaar zijn via de chat is beschikbaar in een tweede venster, en een web browser wordt weergegeven in een derde paneel. De panelen kunnen worden gesleept rond en je kunt er ook voor kiezen om alleen te chatten of alleen web met uw video.

Op het meest elementaire niveau is, kunt u multitasken door IMing met je vrienden op Facebook, Gtalk, of een andere standaard message protocol terwijl je een video bekijken en surfen op het web. echter, CineXPlayer is echt opvallen functie is de mogelijkheid om u te helpen en uw online vrienden kijken naar dezelfde inhoud op hetzelfde moment en chat over. Als je kijkt naar een video op je tablet is het lokale geheugen, kunt u vanuit het deelvenster van de video over de naam van een vriend in het chat-venster en die vriend krijgt een waarschuwing aan de top van haar scherm vraagt haar of ze wil kijken naar de video die u hebt gedeeld.

In de demo, Davies begon te kijken naar een oude cartoon op een tablet en dan gehaald om het te delen met de gebruiker op een tweede tablet. De tweede tablet verschijnt een waarschuwingsbericht waarin u wordt gevraagd als de gebruiker wilde naar de film te kijken die Davies deelt. Gelukkig, de waarschuwing wordt, zelfs als je niet actief in CineXplayer als later in de demo, hij liet het zien opduiken wanneer de tablet was eigenlijk het weergeven van het iPad-apps menu.

Na ontvangst van de melding, Davies vervolgens tikte de knop ja om te accepteren de gedeelde film en het begon streaming rechtstreeks op de client iPad. Hij legde uit dat de video-inhoud streamen over het Internet, rechtstreeks van het ene apparaat naar het andere. Niets van de inhoud is opgeslagen in de cloud.

Davies liet ook zien hoe je gebruikers kunt delen online streaming content door te trekken tot een artikel op de BBC website en deze te slepen naar de naam van de vriend in het chat-venster. Nogmaals, de alert box dook op de tweede iPad met de vraag of wij dit graag om de gedeelde inhoud. Echter, omdat dit online content, CineXPlayer geen poging om de stroom van de ene naar de andere tablet, maar je kunt het ook van de vriend om te beginnen dezelfde video. Als de inhoud op een paywalled site zoals Netflix, de vriend die zich aanmeldt om het te bekijken en, als de vriend het niet hebben van een abonnement, zal ze moeten aanmelden.

Veeg naar Opzoeken Films op IMDB

Bij het bekijken van een film, veel gebruikers, zoals informatie over de film, zoals de cast informatie over de definitie bron voor film-en TV-informatie, de Internet Movie Database. De CineFXPlayer maakt IMDBing uw favoriete films zo eenvoudig als het vegen van het deelvenster van de video op het web browser-venster. Davies aangetoond dat de functie-integratie door het spelen van een Transformers film en dan laten zien hoe de software is in staat om te detecteren welke film het was en trekken de juiste pagina op IMDB. Hij zei een reeks algoritmen kunt CineFXPlayer te detecteren welke film je aan het kijken bent, zelfs als het niet de titel in de bestandsnaam.

De nieuwe versie van CineFXPlayer is het gevolg van voor de iPad in de komende maanden, met een Android-versie in de toekomst. Als het werkt zoals het deed in de demo, veel mensen konden worden om films te kijken met vrienden die niet in dezelfde kamer of zelfs van hetzelfde land.

  • Beste van het Mobile World Congress 2012
  • Tien Essentiële Tips voor Je iPad
  • PocketCloud Verkennen, Kunt U Toegang tot Uw PC ‘ s Bestanden Vanaf Je iPad

Auteur Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, LAPTOP Online Editorial Director
De officiële Geeks Geek, als zijn wekelijkse column met de titel, Avram Piltch heeft geleid van de redactie en productie van Laptopmag.com sinds 2007. Met zijn technische kennis en passie voor het testen, Avram geprogrammeerd verschillende LAPTOP ‘ s van real-world benchmarks, met inbegrip van de LAPTOP Batterij Test. Hij heeft een master ‘ s graad in engels aan de NYU.
Avram Piltch, LAPTOP Online Editorial Director
op