Win HP Pavilion g4, iPad 2 of de Kindle Fire op Facebook Loterij

0
39

Door

Anna Attkisson, Laptop Mag & Tom ‘ s Guide Managing Editor

|
Maart 2, 2012 05:05 am

  • MEER

LAPTOP Magazine Facebook Sweepstakes Wie houdt er niet van gratis spullen? De nieuwe LAPTOP van de Facebook actie aan de gang, en je hebt de kans op het winnen van één HP Pavilion g4 laptop of een van de twee Apple iPad 2 (32GB) tabletten. Tweede-prijswinnaars hebben een shot van het grijpen van een van de vijf Amazon Kindle Fire tablets.

Ga naar onze Facebook pagina, Like ons en klik op de link aan de rechterkant om naar de LAPTOP Mag Loterij. Vanaf hier, klikt u meedoet aan een prijsvraag en u zult worden ingevoerd om te winnen een aantal grote tech.

Grote prijs winnaars worden getrokken op het einde van de loterij (4/27/12). Voor de 2e prijs, we trekken 128 namen in de loop van de volgende paar maanden. Andere tweede-prijs producten zijn van 1 van de 10 ZAGGsparq 2.0 draagbare USB-laders, 1 Roku Vak media streamer, 1 van 4 de Case Logic VNA-216 laptop zakken, 1 van 8 downloads van BitDefender Antivirus software, en 1 van 100 1GB LAPTOP USB-Drives. Zelfs als je wint 2de prijs, je bent nog steeds ingevoerd om de grote prijs te winnen.

Laatste maar niet de minste, elk item krijgt u een gratis digitaal abonnement op een LAPTOP Magazine. Dat is 12 maanden van het laatste nieuws, reviews, inzichten en tips over alle dingen mobile. Dus, waar wacht je nog op? Klik om in te gaan nu!

Auteur Bio

Anna Attkisson

Anna Attkisson, Laptop Mag & Tom ‘ s Guide Managing Editor
Een liefhebber van de lijsten en van de termijnen, Anna Attkisson betrekking apps, sociale netwerken, tablets, chromebooks en accessoires. Ze houdt van elk van haar apparaten even, met inbegrip van de phablet, drie tabletten, drie laptops en desktop. Ze werd lid van de Laptop Mag het personeel in 2007, na het werken bij Time Inc. Oplossingen voor Content waar ze aangepaste publicaties voor bedrijven van American Express Stichting Nationale Parken.
Anna Attkisson, Laptop Mag & Tom ‘ s Guide Managing Editor
op