Straffar: Bästa Bärbara Skannrar

0
44

Av

Daniel P. Howley, VÄRDESKÅP Ledande Författare

|
Februari 29, 2012 12:38 pm

  • MER

Det papperslösa kontoret har ännu inte blivit verklighet, så för väg krigare som behövs för att skicka elektroniska dokument eller kvitton tillbaka till home office, en bärbar scanner kan vara lika viktig som sin laptop. Men en bra scanner behöver göra ett par saker: Det måste vara små men ändå robust, vara redo att gå i ett nafs, och, naturligtvis, skanna dokument snabbt och exakt. En bonus är ett program som kan organisera dokument och dra ut viktig information. Vi ställde fem av de senaste bärbara skannrar—de flesta som kostar mindre än $200–på prov genom att ta tid på hur lång tid det tog att skanna ett visitkort, en svart-och-vitt brev, och en 8,5 x 11-tums färg-foto. Vilken modell som förtjänar att värdefull plats i din väska?

 

Författare Bio

Daniel P. Howley

Daniel P. Howley, VÄRDESKÅP Ledande Författare
En tidning man på hjärtat, Dan Howley skrev för Större Medier Tidningar innan han Laptopmag.com. Han tjänstgjorde också som en news editor med ALM Media Lag Teknik Nyheter, och han har en B. A. i engelska från Richard Stockton College of New Jersey.
Daniel P. Howley, VÄRDESKÅP Ledande Författare