Ford Rolt Grote Update voor MyFord Touch-Systeem | Ford Updates MyFord Touch-Systeem Met Imrpoved UI

0
36

Door

Daniel P. Howley, kluis voor LAPTOP, Senior Writer

|
5 maart 2012 09:40 am

  • MEER

Als je een Ford eigenaar wilt u misschien uw mailbox. Ford kondigde vandaag aan dat het leveren van USB flash drives geladen met een vrij grote update van het systeem voor de vennootschap MyFord Touch infotainment meer dan 300.000 MyFord Touch bezitters.

De update verbetert de algehele prestaties van het systeem, biedt een eenvoudiger bediening en een eenvoudiger gebruikersinterface en verbetert spraakherkenning. De software voegt ook ondersteuning voor Audible.com luisterboeken en compatibiliteit met tabletten. Voertuigen uitgerust met Navigatie ziet de verbetering van hun kaart uitzicht, betere graphics en meer 3D-oriëntatiepunten en foto-realistische snelweg beelden.

Het installeren van de update moet een makkie, zelfs voor de meeste auto-en technisch negatieve gebruiker. Gewoon de auto start, verschijnt er een flash-station in uw MyFord Touch USB-poort en het proces begint automatisch. Vervolgens zie je een scherm met uitleg over de installatie. Tik op de OK-knop en je bent klaar.

De update vervolgens downloaden naar uw MyFord Touch-systeem, een proces Ford zegt dat duurt ongeveer 20 minuten om in te vullen. Als het klaar is, zie je het Systeem Opnieuw te starten om het bericht op het display. Het systeem start opnieuw op en het scherm blijft leeg voor ongeveer twee minuten na de update begint te installeren. Zodra dit is afgerond, worden de woorden Uitvoeren van Gepland Onderhoud zal op het scherm verschijnen. Een meer opnieuw opstarten en je systeem moet goed om te gaan.

Wanneer u klaar bent met het bijwerken, moet u de reparatie van uw telefoon en toevoegen van punten van belang.

  • Tech Horloge 2012: Apps Binnenvallen Auto ‘ s
  • Top 10 Smartphones
  • Ford Kondigt In het Voertuig Integratie met NPR News App, Meer Apps Komen

Auteur Bio

Daniel P. Howley

Daniel P. Howley, kluis voor LAPTOP, Senior Writer
Een journalist in hart en nieren, Dan Howley schreef voor de steeds Grotere Media-Kranten voordat hij Laptopmag.com. Hij diende ook als een nieuws-editor met ALM Media Law Technology News, en hij heeft een B. A. in het engels van De Richard Stockton College of New Jersey.
Daniel P. Howley, kluis voor LAPTOP, Senior Writer
op