Vinna HP Pavilion g4, iPad 2 eller Kindle Fire på Facebook Tävlingar

0
37

Av

Anna Attkisson, Laptop Mag & Tom ‘ s Guide redaktionschef

|
Mars 2, 2012 05:05 am

  • MER

LAPTOP Magazine Facebook Sweepstakes Den som inte älskar gratis saker? Den nya BÄRBARA Facebook tävlingar är på gång, och du har chansen att vinna en HP Pavilion g4 laptop eller en av två Apple iPad 2 (32GB) tabletter. Andra-pristagare har en bild av att ta en av fem Amazon Kindle Fire tabletter.

Helt enkelt gå till vår Facebook sida, Gilla oss och klicka på länken längs höger för att gå till LAPTOP Mag Tävlingar. Från här, bara klicka på Ange Tävlingar och du kommer att tas upp för att vinna några stora tech.

Grand prize vinnare dras i slutet av tävlingen (4/27/12). För 2: a plats priser, vi ska dra 128 namn under loppet av de närmaste månaderna. Andra pris produkter omfattar 1 av 10 ZAGGsparq 2.0 bärbara USB-laddare, 1 Roku-Box media streamer, 1 av 4 Case Logic VNA-216 laptop väskor, 1 av 8 nedladdningar av BitDefender Antivirus programvara, och 1 av 100 1GB BÄRBARA USB-Enheter. Även om du vinner en 2: a plats pris, du är fortfarande chansen för att vinna det stora priset.

Sist men inte minst, varje inlägg får du en gratis digital prenumeration till LAPTOP Magazine. Det är 12 månader av de senaste nyheterna, recensioner, insikter och tips om allt som har med mobil. Så, vad väntar du på? Klicka för att ange nu!

Författare Bio

Anna Attkisson

Anna Attkisson, Laptop Mag & Tom ‘ s Guide redaktionschef
En älskare av listor och tidsfrister, Anna Attkisson täcker appar, sociala nätverk, pekplattor, chromebooks och tillbehör. Hon älskar var och en av sina enheter lika, inklusive phablet, tre tabletter, tre bärbara datorer och stationära. Hon gick Laptop Mag personal under 2007, efter att ha arbetat på Time Inc. Innehåll Lösningar där hon skapade egna publikationer för företag från American Express till National Parks Foundation.
Anna Attkisson, Laptop Mag & Tom ‘ s Guide redaktionschef