Google Play Vervangt Android Market: Wat Je Moet Weten | Google Gaat Android Market Naam Voor Google Play

0
42

Door

Daniel P. Howley, kluis voor LAPTOP, Senior Writer

|
Maart 6, 2012 10:55 am

  • MEER

Google heeft eindelijk besloten te verenigen zijn afzonderlijke Android Market content in de Google Play banner. De nieuwe naam, volledig heeft vervangen de eerder genoemde Android Market website en zal langzaam beginnen over te nemen van Android-toestellen geladen met Android 2.2 Froyo en hoger in de komende week.

Dus wat doet Google Play bieden dan alleen een aantal nieuwe branding? Om heel eerlijk te zijn, eigenlijk niets. In de aankondiging post, Google wijst erop dat de Google Play biedt ruimte voor maximaal 20.000 nummers, kunt u de synchronisatie van uw apps en boeken op al je apparaten en kunt u beginnen met het kijken naar films op het ene apparaat en doorgaan waar je gebleven was op een ander. Als dat allemaal klinkt bekend is dat omdat Google Music, Google Books en Google Movies al laat je het allemaal doen.

Google ‘ s aankondiging maakt ook een grote te doen over de Google Play cloud-connectiviteit. Dat is weer iets dat de Android Market en Google ‘ s verschillende diensten aanbieden, omdat ze debuteerde. Maar de naam van Android Market in Google Play is niet hetzelfde als het aanbrengen van een verse verflaag op de digitale marktplaats.

Google Play merken in Google ‘ s eerste grote poging om het samenbrengen van de verschillende media services onder één familie naam. Te beginnen met de Android Market is te veranderen naar Google Play, het bedrijf veranderde Google Music naar Google Play Music, Google Books Google Play Books en Google Movies naar Google Play Movies.

Denk aan Google Play, Google ‘s poging om mensen te laten voor het weergeven van de diensten als ze te bekijken op Apple’ s iTunes diensten. Zij vallen alle onder de Google Play categorie en kan bereikt worden via een portal, zoals Google ‘ s diensten, maar elk heeft vertakkingen naar zijn eigen winkel. Is het zinvol, zeker als je bedenkt hoe verwarrend het is om diensten als Google Music en Films verschijnen als onderdeel van de Android Market, zonder enige uitleg, dat ze waren allemaal gerelateerd. Met de nieuwe naamgeving, kunnen gebruikers om te navigeren met Google ‘ s verschillende markten zonder probleem.

Onze toestellen nog niet zijn bijgewerkt naar Google Play, maar we hebben wat tijd besteed aan het doorlezen van de Google Play-pagina en kan melden dat het lijkt in wezen identiek aan de Android Market. Het enige echte verschil is de grote Google Play-logo in de linkerbovenhoek van het scherm. Korte van dat, er is niets nieuw, dat ons oog op viel.

We laten u weten hoe de vernieuwde markt kijkt op onze Android-tablets en telefoons wanneer de update komt.

  • Top 10 Smartphones
  • Android Ice Cream Sandwich: Wat is Cool, Wat is Gesmolten
  • Beste iPad-Alternatieven

Auteur Bio

Daniel P. Howley

Daniel P. Howley, kluis voor LAPTOP, Senior Writer
Een journalist in hart en nieren, Dan Howley schreef voor de steeds Grotere Media-Kranten voordat hij Laptopmag.com. Hij diende ook als een nieuws-editor met ALM Media Law Technology News, en hij heeft een B. A. in het engels van De Richard Stockton College of New Jersey.
Daniel P. Howley, kluis voor LAPTOP, Senior Writer
op