Google Play Ersätter Android på Marknaden: Vad Du Behöver Veta | Google Pensionerar Android Market Moniker För Google Play

0
45

Av

Daniel P. Howley, VÄRDESKÅP Ledande Författare

|
Mars 6, 2012 10:55 am

  • MER

Google har äntligen beslutat att förena sina olika Android Market innehåll som enligt Google Play banner. Den nya moniker har helt ersatt den tidigare nämnda Android Market webbplats och kommer sakta börjar ta över Android-telefoner laddade med Android 2.2 Froyo och högre över den kommande veckan.

Så vad gör Google Play erbjuder mer än bara några nya varumärke? För att vara helt ärlig, ingenting egentligen. I sitt tillkännagivande post, Google påpekar att Google Play erbjuder rum för upp till 20 000 låtar, kan du synkronisera dina appar och böcker över dina enheter och tillåter dig att börja titta på filmer på en enhet och fortsätta där du slutade på en annan. Om allt detta låter bekant beror det på att Google Music, Google Books och Google Filmer som redan låter dig göra allt detta.

Googles tillkännagivande gör också ett stort steg i att göra om Google Play ‘ s cloud-anslutning. Vilket återigen, är något som Android Market och Google ‘ s olika tjänster har gått sedan de debuterade. Men att döpa om Android Market till Google Play är inte samma sak som att sätta ett nytt lager färg på den digitala marknaden.

Google Play märken Googles första större försöket att sammanföra sina olika medier tjänster under ett efternamn. Börjar med Android Market förändring till Google Play, företaget har ändrat Google Musik att Google Play Music och Google Böcker till Google Play Books och Google Filmer till Google Play Filmer.

Tänk på Google Play som Googles försök att få människor att se sina tjänster som de anser Apples iTunes tjänster. De faller alla under Google Play kategori och kan nås genom att en portal, som Googles tjänster, men var och en förgrenar sig in i sin egen butik. Är det vettigt, speciellt när man tänker på hur förvirrande det var att ha tjänster som Google Musik och Filmer visas som en del av Android-Marknaden, utan att någon förklaring till att de alla var relaterade. Med den nya namngivningen, kommer användarna att kunna navigera i Google ‘ s olika marknader utan att fråga.

Våra enheter har ännu inte uppdaterats till Google Play, men vi tillbringade en tid tagit del av Google Play web-sidan och kan rapportera att det ser i stort sett identiskt med Android Market. Den enda verkliga skillnaden är stor för Google Play-logotypen högst upp till vänster på skärmen. Kort av det, det är inget nytt som fångade våra ögon.

Vi kommer att låta dig veta hur den nya marknaden ser ut på våra Android-surfplattor och-telefoner när uppdateringen kommer igenom.

  • Topp 10 Smartphones
  • Android Ice Cream Sandwich: Vad är Coolt, Vad är Smält
  • Bästa iPad Alternativ

Författare Bio

Daniel P. Howley

Daniel P. Howley, VÄRDESKÅP Ledande Författare
En tidning man på hjärtat, Dan Howley skrev för Större Medier Tidningar innan han Laptopmag.com. Han tjänstgjorde också som en news editor med ALM Media Lag Teknik Nyheter, och han har en B. A. i engelska från Richard Stockton College of New Jersey.
Daniel P. Howley, VÄRDESKÅP Ledande Författare