Ford Rullar Ut Stora Uppdateringen till MyFord Touch-System | Ford Uppdateringar MyFord Touch-System Med Imrpoved UI

0
27

Av

Daniel P. Howley, VÄRDESKÅP Ledande Författare

|
Mars 5, 2012 09:40 am

  • MER

Om du är en Ford ägare kanske du vill kolla din e-postlåda. Ford meddelade idag att det är att leverera USB-flash-enheter laddas med en gratis stora system update för bolagets MyFord Touch infotainment-system till mer än 300 000 MyFord Touch-ägare.

Uppdateringen förbättrar systemets prestanda, och erbjuder enklare kontroller och ett enklare användargränssnitt och förbättrar röstigenkänning. Programvaran lägger även till stöd för Audible.com ljudböcker och kompatibilitet med tabletter. Fordon utrustade med Navigering kommer att se förbättringar på kartan över, bättre grafik och mer 3D-landmärken och foto-realistiska freeway bilder.

Installera uppdateringen ska vara hur lätt som helst även för de flesta bil-och tekniskt negativa användaren. Enkelt starta din bil -, pop-flash-enheten till din MyFord Touch USB-port och den processen kommer att börja automatiskt. Nästa du se en skärm som förklarar installationen. Tryck på OK-knappen och du är klar.

Uppdateringen kommer då att ladda ner till din MyFord Touch-system, en process Ford säger kommer att ta ungefär 20 minuter att genomföra. När du är klar, du kommer att se en Omstart av Systemet meddelande på displayen. Systemet kommer sedan att starta om datorn och skärmen förblir tom i ca två minuter efter uppdateringen kommer att börja att installera. När det är klart, de ord som Utför Planerad service, som visas på skärmen. En mer starta om ditt system som det ska vara bra att gå.

När du är klar med uppdateringen, du måste reparera telefonen och lägga till några punkter av intresse.

  • Tech för att Titta på 2012: Apps Invadera Bilar
  • Topp 10 Smartphones
  • Ford Meddelar I-Fordonet Integration med NPR News App, Fler Appar Att Komma

Författare Bio

Daniel P. Howley

Daniel P. Howley, VÄRDESKÅP Ledande Författare
En tidning man på hjärtat, Dan Howley skrev för Större Medier Tidningar innan han Laptopmag.com. Han tjänstgjorde också som en news editor med ALM Media Lag Teknik Nyheter, och han har en B. A. i engelska från Richard Stockton College of New Jersey.
Daniel P. Howley, VÄRDESKÅP Ledande Författare