Apple Maakte Het Alleen maar Nog Makkelijker te Dumpen Windows

0
32

Door

Henry T. Casey
|
Augustus 7, 2018 09:41 am

  • MEER

Apple kan niet worden uitgevoerd Switcher advertenties meer, maar het is nog steeds op zoek naar pocheer Windows-gebruikers en hen met behulp van een van de nieuwste MacBooks. Een nieuw rapport laat zien dat Apple opnieuw wordt geïnvesteerd in de Windows-Migratie-Assistent, waardoor het beter in staat dan ooit tevoren. Apple Upgrades Windows Migration Assistant

Ontdekt op Twitter door gebruiker YRH04E, de nieuwe versie van macOS Mojave 10.14 bevat een bijgewerkte versie van het hulpprogramma voor het exporteren van gegevens. De toevoegingen te vinden in deze versie zijn automatische online account overboekingen en de migratie van de documenten, e-mail, en kalender data van de populaire programma ‘ s zoals Microsoft Outlook.”

Natuurlijk, dit programma is een onderdeel van een beta, dus die denken van het uitvoeren van het in zijn huidige staat zijn het toevoegen van meer risico ‘ s voor hun data opslag, als u verplicht bent om dit hulpprogramma te installeren op de PC die u wilt kopiëren van bestanden. macOS Mojave zal naar verwachting starten dit najaar, dus het zal niet lang duren voor een veilige versie is beschikbaar gesteld.

MEER: macOS Mojave Voorbeeld: Donker Modus Is Cool, Maar Deze Functies Zijn Beter

Windows-Migratie-Assistent is beschikbaar sinds de dagen voor ‘macOS,’ als Apple oorspronkelijk geïntroduceerd in 2011 als onderdeel van Mac OS X Lion, toen het aankwam kopiëren agenda ‘s, contacten, iTunes-Bibliotheken, en meer van Pc naar Mac’ s.

macOS Mojave de tent beschikt over zijn Continuïteit Camera, waarmee je meer-eenvoudig importeren iPhone-camera foto ‘ s op je MacBook, en Donker Modus, een langverwachte optie voor een minder heldere interface.

  • Wat de Hel Is Gebeurt met de MacBook Air?
  • De 13-Inch MacBook Pro vs. 15-Inch MacBook Pro
  • Apple MacBook Pro (2018) vs. Dell XPS 13: Face-Off!

Auteur Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Na het behalen van het Bard College van B. A. in de Literatuur, Henry T. Casey werkte in de uitgevers-en product development bij Rizzoli en Het Metropolitan Museum of Art, respectievelijk. Henry trad Tom ‘ s Guide en LAPTOP hebben geschreven voor De Content Strateeg, Tech Radar en Patek Philippe International Magazine. Hij verdeelt zijn tijd tussen het gaan naar live concerten, luisteren te veel podcasts, en het beheersen van zijn cold brew koffie-proces. Inhoud regels van alles om hem heen.
Henry T. Casey,
op