Apple har Precis Gjort Det Ännu Enklare att Slopa Windows

0
31

Av

Henry T. Casey
|
7 augusti 2018 09:41 am

  • MER

Apple får inte vara igång Switcher annonser längre, men det är fortfarande ute efter att stjäla Windows-användare och få dem att använda en av de senaste MacBooks. En ny rapport visar att Apples återinvesteras i Windows Migration Assistant, vilket gör det mer möjligt än någonsin tidigare. Apple Upgrades Windows Migration Assistant

Upptäckte på Twitter av användare YRH04E, den nya beta av macOS Mojave 10.14 innehåller en uppdaterad version av den data export-funktionen. De tillägg som finns i denna version inkluderar automatiska online-konto-överföringar, och migrering av “dokument, e-post och kalender uppgifter från populära program, till exempel Microsoft Outlook.”

Naturligtvis, detta verktyg är en del av en beta, så den som funderar på att köra den i sitt nuvarande skick är att lägga till mer risk för att deras lagring av data, som du måste installera det här verktyget till den PC du kopiera filer från. macOS Mojave förväntas att starta i höst, så det kommer inte att dröja länge innan en säker version är tillgänglig.

MER: macOS Mojave Förhandsgranska: Dark Mode Är Coola, Men Dessa Funktioner Är Bättre

Windows Migration Assistant har varit tillgängligt sedan dagarna före ‘macOS,” som Apple ursprungligen infördes det i 2011 som en del av Mac OS X Lion, när det kom fram att kopiera kalendrar, kontakter, iTunes-Bibliotek och mer från Pc till Mac.

macOS Mojave är marquee funktioner inkluderar Kontinuitet Kamera som gör att du kan mer-enkelt importera iPhone kamera bilder till din MacBook, och Mörka Läget, ett efterlängtat alternativ för en mindre ljusa gränssnitt.

  • Vad Fan Är det som Händer med MacBook Air?
  • 13-Tums MacBook Pro vs 15-Tums MacBook Pro
  • Apple MacBook Pro (2018) vs. Dell XPS 13: Face-Off!

Författare Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Efter examen från Bard College och B. A. i Litteratur, Henry T. Casey arbetat i förlagsbranschen och produktutveckling på Rizzoli och Metropolitan Museum of Art, respektive. Henry gick Tom ‘ s Guide och LAPTOP att ha skrivit för Innehållet Strateg, Tech Radar och Patek Philippe Internationell Tidskrift. Han delar sin fria tid mellan att gå till live-konserter, lyssna på alltför många podcasts, och bemästra sin kalla brygga kaffe processen. Innehåll regler för allt omkring honom.
Henry T. Casey,