Acer Lanserar V5-Serien Hands-On: Tunna Bärbara datorer på en Budget

0
35

Av

Sarah Silbert, VÄRDESKÅP Personal Författare
|
Mars 6, 2012 12:58 am

  • MER

Nya Ultrabooks var inte den enda produkt som släpper på Acer: s agenda på CeBIT i dag. Företaget presenterade också de V5 Serie av tunna och lätta bärbara datorer som syftar till budget-medvetna konsumenter som värdesätter bärbarhet och stil. Dock inte lika smal som Timeline M3, V5-raden är 30 procent tunnare än en vanlig bärbar dator. Vad är mer, den finns i tre färger, inklusive en isig, texturerat rosa.

11,6-tums V5 åtgärder som bara 0.59 cm på det tunnaste och väger strax under än 3 kilo. Det finns en 14-tum, 4.6-pound modell med en något tjockare 21mm profil på grund av dess optisk enhet, och en 15,6-tums modell med optisk enhet. Nvidia GeForce-grafik är ett alternativ, inte som par för kursen på detta system.

Acer lite kryptiskt meddelat att starta pris 499 euro under sin presskonferens, och faktum är att siffrorna hänvisar till en kamrat Acer Aspire One systemet och inte det lägsta konfigurerad V5. De ovan nämnda Acer Aspire One levereras med en Celeron orPentium processor kontra V5-Serien Intel Core i3/i5 CPU alternativ. Det finns inga priser info om V5s korrekt ännu.

  • Ultrabook Köpguide
  • 10 Hetaste Ultrabooks
  • Acer V3-Serien Hands-On