Acer Kondigt V5-Serie Hands-On: Slim Notebooks op een Budget

0
39

Door

Sarah Silbert, kluis voor LAPTOP, Schrijver van het Personeel
|
Maart 6, 2012 12:58 am

  • MEER

Nieuwe Ultrabooks waren niet het enige product releases op Acer ‘ s agenda op de CeBIT vandaag. Het bedrijf presenteerde de V5-Serie van dunne-en-lichte notebooks gericht op prijsbewuste consumenten die waarde hechten aan draagbaarheid en stijl. Maar niet zo slim als de Tijdlijn M3, de V5 lijn is 30 procent dunner dan de gemiddelde notebook. Wat meer is, het is beschikbaar in drie kleuren, waaronder een ijzige, gestructureerd roze.

De 11,6-inch V5 maatregelen slechts 0.59 cm op de dunste en weegt iets minder dan 3 pond. Er is een 14-inch, 4.6-pond model met een iets dikkere 21mm profiel als gevolg van de optische drive, en ook een 15,6-inch model met een optische drive. Nvidia GeForce graphics zijn een optie, niet de par voor de cursus op dit systeem.

Acer enigszins cryptisch aangekondigd de vanaf prijs 499 euro tijdens het evenement met de pers, en inderdaad, dat nummer verwijst naar een metgezel Acer Aspire One systeem en niet de laagste geconfigureerd V5. De genoemde Acer Aspire One wordt geleverd met een Celeron orPentium processor ten opzichte van de V5-Serie Intel Core i3/i5 CPU opties. Er is geen prijslijst op de V5s juiste nog niet.

  • Ultrabook Kopen Gids
  • 10 Heetste Ultrabooks
  • Acer V3-Serie Hands-On