Google Smarttelefoner – 2013 Splitter Ranking – LAPTOP-Magazine

0
30

Av

LAPTOP Redaktører
|
Juli 9, 2013 01:02 am

 • MER

best worst smartphone brands google nexus 4

Minst for nå, Google produserer bare én telefon, Nexus 4, som er laget av LG. Og, dessverre, at telefonen ikke scorer godt på tvers av flere kategorier, ledende Google til bunnen av fatet i form av smarttelefon-merker for 2013. Også, nå som du kan få en ren Android-opplevelse fra Google Play Utgaver av HTC One og Samsung Galaxy S4, Nexus linjen er mindre relevant. Her håper Google gjør det bedre neste gang rundt.

Anmeldelser (8/15)

Det eneste Google-telefonen til å treffe markedet i fjor var Nexus 4, så Googles karakteren er basert på en telefonen alene. Imidlertid, Nexus 4, laget av LG, var en sterk innsats. Med en 1,5 GHz Qualcomm Snapdragon S4 Pro-PROSESSOR, en lys og skarp 4,7-tommers HD-skjerm og et 8-megapiksel kamera, det toed linjen mellom store og ikke for stor. Imidlertid, den korte batterilevetiden, mangel på LTE-støtte, og så-så audio holdt Nexus 4 på 3,5 stjerner, og holdt Google i sjette plass.

User Interface (10/15)

nexus 4 homescreen user interface

Googles Nexus-telefonene er de eneste på markedet som tilbyr en ren Android-opplevelse. Du vil ikke finne noen fancy skinn for eksempel Samsungs TouchWiz eller htcs Sense her. Og det kan være gode eller dårlige, avhengig av din preferanse. På pluss-siden, funksjoner som Google Nå er front og senter, tilgjengelig rett fra låseskjermen. Og, hvis du kjøpe Nexus 4, vil du aldri trenger å vente for en operatør å gjøre oppdateringer av operativsystemet som er tilgjengelig. På den annen side, produsent skins kan legge til betydelig funksjonalitet til Android.

Batterilevetid (6/15)

Googles Nexus 4 telefon varte en ussel 4 timer og 36 minutter på vår batteritest. Enda verre, du kan ikke skifte batteri på denne LG-produsert telefonen. Brukere som leter etter en ren Android-opplevelse vil trolig være bedre med Google Play-Utgaven av HTC One eller Samsung Galaxy S4.

MER: 10 Smarttelefoner med den Lengste batterilevetiden

Spesielle Funksjoner (9/15)

google nexus 4 special features

Nexus 4 har en ren Android-funksjoner. Nå som Google Nå er en stor personlig assistent som lærer av dine søk, og presenterer informasjon du ønsker på et øyeblikk. Og en ny gest-basert tastatur gjør det enklere å skrive touch. Du kan imidlertid få disse funksjonene på alle nyere Android-telefon. Google Wallet er ganske unik, selv om, som lar deg bruke telefonen som en lommebok på mer enn 200 000 AMERIKANSKE butikker. Den beste egenskap av Google Nexus-telefoner er at du får den nyeste OS-oppdateringer raskt.

Display (5/10)

På 4.7 tommer, Nexus 4 er 1280 x 768 piksler IPS Plus-skjerm, gitt fyldige farger og skarpe detaljer, men det stier 1080p skjermer fra nyere konkurrenter. Dens 399 lux lysstyrke vurdering mente vi kunne lett se innhold som er både inne og i direkte sollys. Likeledes, farger dukket rike og fine detaljer var godt synlig.

Kamera (4/10)

Totalt sett Nexus 4 kamera levert middelmådig ytelse. Google-merkede smarttelefon dominert konkurransen når det kom til flash-intensiv scenarier i vårt Smartphone Kamera Shootout, men som ikke fungerer godt i noen annen kategori. Resultatet ble en syvende plass av ni merker. Nexus 4 er også mangler når det kommer til spesialiserte funksjoner. Den eneste standout perks er Photo Sphere-for å ta 360-graders bilder.

Design (5/10)

Fra de avrundede kantene til svak krumning langs toppen og bunnen av Google Nexus 4, en ting er klart: kurvene er i på Google. Selskapet er også store på finesse, legge delikat innslag som en holografisk mønster til telefonens bakpanel. Totalt sett Nexus 4 blader Google i midten av flokken. Vi håper på noe mer inspirert neste gang.

MER: Beste Smarttelefoner 2013

Audio (2/5)

Høyttaleren på Nexus 4 er høyt, men lydkvaliteten er mangler når det kommer til det høyeste og laveste notater. Spesielt Googles smarttelefon produsert tinny høy notater. Det var imidlertid talerens baksiden sted som virkelig rykker ned denne helt til den nederste tredjedel av pakken. Så snart du setter ned Nexus 4, lyd umiddelbart muffles. Vi fant også volumet litt svak gjennom hodetelefoner. På pluss-siden, ring kvalitet var skarp og klar i begge ender.

Utvalget (1/5)

Mens Google er forrige generasjon Galaxy Nexus-telefon treffe alle de store selskapene og støttet LTE i prosessen, sin Nexus 4 tok et stort skritt bakover. Håndsettet mangler 4G LTE-støtte, og er bare selges av T-Mobile og gjennom Google-butikken. Imidlertid, en ulåst versjon vil kjøre på at&T ‘ s nettverk.

google best worst brand report card 9th place

Beste og Verste Smarttelefon Merker 2013

 • Innledning
 • Hvordan Vi Testet
 • Samlet Scorecards og Vinnere
 • Rangeringer Av Merker
  • Apple
  • BlackBerry
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Motorola
  • Nokia
  • Samsung
  • Sony